Εξερεύνησε το Σινικό Τείχος με τη Google

14


Η υπηρεσία Google Arts & Culture της Google προσφέρει μια νέα 360 εμπειρία περιήγησης στο Σινικό Τείχος – τη μεγαλύτερη ανθρώπινη κατασκευή στον κόσμο.

Ο Pierre Caessa της Google, ανακοινώνοντας το νέο περιεχόμενο στην υπηρεσία, δήλωσε:

Πρόκειται για μια ευκαιρία για τους ανθρώπους να θαυμάσουν όλα τα μέρη του Σινικού Τείχους που σε άλλη περίπτωση θα ήταν δύσκολο να έχουν δουν. Μπορούν να μάθουν περισσότερα για την πλούσια ιστορία του και να κατανοήσουν πώς διατηρείται.

Το Σινικό Τείχος χρησιμοποιήθηκε για την άμυνα της Κίνας ενάντια σε διάφορες επιχειρήσεις εισβολών και απειλών ανά τους αιώνες και χρειάστηκαν περισσότερο από 2.000 χρόνια για να χτιστεί.

Το ιστορικό Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO έχει αρχίσει να βλέπει φθορές μετά από τις συνέπειες των κλιματικών συνθηκών αλλά και των ανθρώπινων δραστηριοτήτων. Ωστόσο, πολλά τμήματα του σιγά σιγά αποκαθίστανται.

Το Google Arts & Culture προσθέτει σταθερά στη βιβλιοθήκη του νέο και άκρως ενδιαφέρον περιεχόμενο. Η συλλογή περιλαμβάνει πολλές συναρπαστικές εξερευνήσεις μερικών από τα πιο απομακρυσμένα και ιστορικά μέρη του κόσμου.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή