Όταν η καινοτομία συναντά την κομψότητα

6


Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

Εάν στην καθημερινή σου ζωή έχεις συνηθίσει να ξεχωρίζεις για τις κομψές και επιτυχημένες επιλογές σου, διακρινόμενος για το ανήσυχο και εντυπωσιακό πνεύμα σου, τότε η Samsung έχει προνοήσει να συμβάλει στην τόνωση του ακμαίου ηθικού σου με τη νέα αναδιπλούμενη συσκευή Samsung Galaxy Z Flip3 5G.

Αναζητάς ένα κινητό με τολμηρό σχεδιασμό άρρηκτα συνδεδεμένο με την προσωπικότητα σου που να μπορείς να το διαμορφώσεις ανάλογα με την διάθεση σου και συνάμα να επωφελείσαι των πολυάριθμων λειτουργιών του με βάση τις εξεζητημένες απαιτήσεις της τρέχουσας τεχνολογίας;

Χάρη στην προσπάθεια της Samsung να παρέχει μια ελκυστική εμπειρία στους χρήστες της, μπορείς τώρα να γνωρίσεις το νέο smartphone Samsung Galaxy Z Flip3 5G.

Κομψός σχεδιασμός και ευχρηστία

Με στυλ, κλάση και φινέτσα, το Samsung Galaxy Z Flip3 5G ξεχωρίζει. Με τον εξειδικευμένο σχεδιασμό του, μετατρέπει την εμπειρία ενός κατόχου σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, καθώς μπορείς να διαμορφώσεις τη συσκευή ανάλογα με τις προτιμήσεις σου.

Μάλιστα, θα εκπλαγείς με τις επιλογές που διαθέτεις όσον αφορά την πολυμορφικότητα του. Με το νέο Samsung Galaxy Z Flip3 5G, σε διαβεβαιώνουμε ότι θα έχεις τη δυνατότητα να το στριμώξεις στο στενό σου τζιν*, ακόμα και να το κρύψεις μέσα στο πορτοφόλι σου!

Εξωτερική οθόνη για όλες τις «δουλειές»

Το Samsung Galaxy Z Flip3 5G όταν είναι διπλωμένο παίρνει τη μορφή ενός mini κινητού. Αρχικά, με ένα douple-tap ενεργοποιείς την εξωτερική οθόνη, στην οποία σου παρουσιάζονται οι σημαντικές ειδοποιήσεις σου ομαδοποιημένες και οργανωμένες όπως σου αρμόζει, αλλά και το ρολόι.

Ωστόσο, η λειτουργικότητα της δεν σταματάει εκεί! Επιθυμείς να διαβάσεις τα εισερχόμενα μηνύματα, να διαγράψεις κάποιο ή να απαντήσεις σε κάτι επείγον χωρίς να ξεδιπλώσεις την συσκευή; H εξωτερική οθόνη του Samsung Galaxy Z Flip3 5G σου το επιτρέπει!

Απαθανάτισε αβίαστα τις μοναδικές στιγμές σου

Αναφορικά με τις πολύτιμες αναμνήσεις που θέλεις να έχεις στο κινητό σου, οι επιλογές που διατίθενται με το Samsung Galaxy Z Flip3 5G ποικίλλουν.

Πρωτίστως, με τη λειτουργία Flex μπορείς να αποτυπώσεις hands-free εκπληκτικές selfies δίχως κόπο και προσπάθεια. Χρειάζεσαι μόνο το καλό προφίλ σου και μια καλή πόζα! Μάλιστα, η λειτουργία Flex αποδίδει αποτέλεσμα φωτογραφικού στούντιο, καθώς η ενσωματωμένη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης αποκαθιστά ατέλειες σε μία φωτογραφία και ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητα ανάλογα με τον περιβάλλοντα φωτισμό.

Απολαυστική εμπειρία χρήσης στα 120Hz

Social Media…., πόσες ώρες περνάς κατά μέσο όρο στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και γενικότερα στο Διαδίκτυο; Όσες και να είναι αυτές, με το Samsung Galaxy Z Flip3 5G θα γίνουν ακόμα πιο απολαυστικές χάριν στον ταχύτατο ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz. Μια Super Smooth εμπειρία χρήσης που απογειώνει όχι μόνο την περιήγηση στα SoMe και τις αγαπημένες σου ιστοσελίδες, αλλά και συνολικά την καθημερινότητα στο περιβάλλον χρήσης του Samsung Galaxy Z Flip3 5G.

Παρακολούθησε την αγαπημένη σου σειρά με άνεση

Με τη νέα δυνατότητα Flex Mode Panel η εμπειρία χρήσης βελτιστοποιείται και η πολύωρη θέαση της αγαπημένης σου σειράς παίρνει άλλο αέρα. Όταν έχεις τη συσκευή του Samsung Galaxy Z Flip3 5G μερικώς διπλωμένη, συναντάς μια βολική εμπειρία προβολής, καθώς το βίντεο μετακινείται στο πάνω μέρος της οθόνης και τα απαραίτητα κουμπιά, όπως είναι η φωτεινότητα και η ένταση, στο κάτω μέρος.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τοποθετήσεις το smartphone στο κομοδίνο με την συσκευή μερικώς διπλωμένη και το Flex Mode Panel θα φροντίσει για την αμέριστη ψυχαγωγία σου!

Το Samsung Galaxy Z Flip3 5G με τον μοντέρνο σχεδιασμό, τις εξελιγμένες και user friendly λειτουργίες του διατίθεται στις τολμηρές χρωματικές επιλογές των Cream, Green, Lavender και Phantom Black.

Γίνε από τους πρώτους τυχερούς που θα απολαύσουν το νέο Samsung Galaxy Z Flip3 5G και ζήσε μια εκπληκτική εμπειρία.

*Λόγω του γεγονότος ότι η συσκευή περιέχει μαγνήτες, θα πρέπει να κρατήσετε απόσταση ασφαλείας από εμφυτεύσιμες ιατρικές συσκευές και άλλες, που μπορεί να επηρεαστούν από μαγνήτες



Πηγή