Επίσημα με μέτρηση καρδιακού παλμού και θερμοκρασίας!

7


Όταν το περασμένο καλοκαίρι η HUAWEI προχωρούσε στα αποκαλυπτήρια των FreeBuds Pro 2, σχεδόν άμεσα πήραν την θέση τους στην κορυφή των premium TWS ακουστικών χάριν στον συνδυασμό της πολυτελούς εμφάνισης και των εξαιρετικών επιδόσεων τους. Στους μήνες που ακολούθησαν είδαμε τα FreeBuds 5i και εσχάτως τα FreeBuds 5 ως πιο οικονομικές προτάσεις, αλλά να που έγινε η έκπληξη με μια βελτιωμένη έκδοση των κορυφαίων ακουστικών της.

Η εταιρεία παρουσίασε τα HUAWEI FreeBuds Pro 2+ για την αγορά της Κίνας, τα οποία προσθέτουν ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά για να κάνουν την διαφορά σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο και τους ανταγωνιστές τους στην premium κατηγορία. 

Η εταιρεία ενσωμάτωσε στα ακουστικά τον πρώτο αισθητήρα παρακολούθησης καρδιακού παλμού δύο συχνοτήτων (υπέρυθρο και πράσινο), ο οποίος αύξησε το βάρος του κάθε ακουστικού κατά μόλις 0.2gr (6.3gr πλέον το καθένα), αλλά προσφέρει πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια στις μετρήσεις σε σύγκριση με τους τυπικούς οπτικούς αισθητήρες. Επίσης, έχει προσθέσει και έναν νέο αισθητήρα μέτρησης της θερμοκρασίας που λαμβάνει τα δεδομένα του από τρία σημεία (δέρμα, κανάλι και στέλεχος του αυτιού) για να τα συνδυάσει με τη βοήθεια έξυπνου αλγορίθμου προκειμένου να δώσουν μια ακριβή μέτρηση.

Κατά τ’ άλλα, τα HUAWEI FreeBuds Pro 2+ είναι ακριβώς ίδια με το προηγούμενο μοντέλο από πλευράς χαρακτηριστικών και επιδόσεων, με δύο drivers σε κάθε ακουστικό, τεχνολογία δυναμικής ενεργής ακύρωσης θορύβου (ANC 2.0), υποστήριξη LDAC audio codec, κατασκευή πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IP54 για προστασία από σταγόνες και σκόνη, και περίπου 4 ώρες αυτονομία (+ 20 ώρες από τη θήκη φόρτισης).

Δεν έχει γίνει γνωστό αν θα τα δούμε στην Ευρώπη. Στην Κίνα η τιμή τους ορίστηκε στα περίπου €200.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή