Επίσημα το νέο smartwatch με eSIM και αυτονομία έως 16 ημέρες

17


Η Oppo φαίνεται ότι θα είναι το αγαπημένο παιδί του ομίλου BBK (σε αυτόν ανήκουν μεταξύ άλλων η vivo και η OnePlus) και η εκθετικά ανοδική πορεία της δεν πρόκειται να περιοριστεί μόνο στην αγορά των smartphones. Απόδειξη το γεγονός ότι βλέπει πολύ σοβαρά και την αγορά των wearables, με το πιο πρόσφατο Oppo Watch 2 να δείχνει ότι θέλει να μπει σφήνα στον ανταγωνισμό.

Το Oppo Watch 2 διαθέτει οθόνη AMOLED 1.75’’ ανάλυσης 326ppi με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 60Hz και επεξεργαστή Wear 4100 σε συνδυασμό με συνεπεξεργαστή Apollo 4s της Ambiq, με αποτέλεσμα να προσφέρει αυτονομία 4 ημερών με μια φόρτιση ή έως 16 ημέρες στο Power Saver Mode. Στη φόρτιση, επίσης, μπαίνει στο παιχνίδι η τεχνολογία VOOC 2.0 που σου προσφέρει αυτονομία 1 ημέρας με μόλις 10 λεπτά.

Ακόμη, υπάρχει επιλογή για eSIM και στις δύο εκδόσεις του (46mm και 42mm), ενώ η Bluetooth-only επιλογή είναι μόνο για τα 42mm. Κατά τ’ άλλα, βρίσκουμε αισθητήρα μέτρησης καρδιακού παλμού (24ωρη καταγραφή), οξυδόμετρο (SpO2), λειτουργία ανάλυσης ύπνου, μέτρηση επιπέδων άγχους, 100+ προγράμματα σωματικής δραστηριότητας και GPS, ενώ η κατασκευή του είναι αδιάβροχη (αντοχή σε 5 ATM).

Το Oppo Watch 2 θα κυκλοφορήσει στην Κίνα στις 6 Αυγούστου σε τιμές 1300 yuan (περίπου €170) για την έκδοση Bluetooth-only 42mm, 1500 yuan (περίπου €200) για την έκδοση eSIM 42mm και 2000 yuan (περίπου €260) για την έκδοση eSIM 46mm. Δεν έχει γίνει γνωστό αν θα το δούμε στις Δυτικές αγορές, αλλά με δεδομένο το άνοιγμα της Oppo στην Ευρώπη ίσως δεν αργήσει να πάρει την απόφαση και για τα wearables.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]





Πηγή