Νέο gameplay trailer με έμφαση στην τεχνολογία Hypermotion

6


Από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης του FIFA 22 η EA στάθηκε ιδιαίτερα στην τεχνολογία HyperMotion, αναφέροντας ότι θα φέρει ανεπανάληπτη αληθοφάνεια σε όλες τις εκφάνσεις του simulation ποδοσφαίρου, αν και θα τη δούμε αποκλειστικά στα PlayStation 5, Xbox Series X/S και Stadia.

Η εταιρεία δημοσίευσε ένα νέο teaser trailer για το FIFA 22 όπου κάνει λόγο για την τεχνολογία Advanced 11v11 Match Capture με animations των παικτών όταν κινούνται μακριά από τη μπάλα και καταγραφή συμπεριφοράς εν ώρα αγώνα (π.χ. μιλούν μεταξύ τους, κάνουν χειρονομίες, δίνουν οδηγίες), ενώ υπόσχεται τεράστιες αλλαγές στους τερματοφύλακες, στη φυσική κίνηση της μπάλας, στα σπριντ των παικτών, νέες τακτικές ανάπτυξης και επίθεσης, αλλά και γενικότερα θεμελιώδεις διαφορές στον αγωνιστικό χώρο.

Το FIFA 22 θα κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου 2021 για Windows PC, Xbox One, PS4, PS5, Xbox Series X/S, Stadia κλπ.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή