Επίσημα posters αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό του βασικού μοντέλου

6


Σε δύο ημέρες είναι προγραμματισμένη η εκδήλωση της Xiaomi για την παρουσίαση της σειράς Xiaomi 14 στην Κίνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν σταματήσει οι διαρροές για τα νέα μοντέλα. Αυτή φορά έχουμε την ευκαιρία να δούμε επίσημα posters που αποκαλύπτουν πλήρως τον σχεδιασμό του Xiaomi 14, συγκριτικό για τα bezels της οθόνης απέναντι στα iPhone 15 και iPhone 15 Pro, αλλά και μερικά δείγματα της κάμερας.

Συγκεκριμένα βλέπουμε την λευκή απόχρωση του Xiaomi 14 με μεταλλικό γυαλιστερό περίγραμμα (πιθανότατα έχει χρησιμοποιηθεί ανοξείδωτο ατσάλι) και μαθαίνουμε ότι τα περιθώρια της οθόνης 6.36’’ AMOLED από το σώμα είναι μόλις 1.61mm στο επάνω μέρος και τις πλευρές, ενώ ανεβαίνει στο 1.71mm στο κάτω μέρος. Στην δεξιά πλευρά είναι τοποθετημένα τα power και volume buttons, και στο κάτω μέρος έχουμε υποδοχή USB-C, ηχείο, μικρόφωνο και υποδοχή για κάρτες SIM.

Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει το αρκετά μεγάλο τετράγωνο (με στρογγυλεμένες γωνίες) camera module που φιλοξενεί τρεις αισθητήρες για την κάμερα με φακούς Leica Summilux (1/1.31’’ κύριος αισθητήρας f/1.6 50MP OmniVision OV50H + 50MP telephoto + 50MP ultrawide). Ακολουθεί γκαλερί με δείγματα που μοιράστηκε η εταιρεία:

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή