Επιθυμεί να επιστρέψει στον ρόλο του Constantine για ένα sequel

40


Ο Keanu Reeves παραδέχτηκε για πολλοστή φορά ότι θα ήθελε να επιστρέψει στον ρόλο του John Constantine, του χαρακτήρα της DC που έπαιξε στην ταινία Constantine το 2005. Μάλιστα, και ο ίδιος ο σκηνοθέτης της ταινίας, Francis Lawrence δήλωσε ότι θα ενδιαφερόταν για ένα sequel της ταινίας και είμαστε σίγουροι ότι οι fans θα συμφωνούσαν μαζί του.

«Θα ήθελα πολύ να ξαναγίνω ο John Constantine», είπε ο Reeves στον Stephen Colbert, όπως αναφέρει το Entertainment Weekly. Τόσο ο σκηνοθέτης Francis Lawrence όσο και ο παραγωγός Akiva Goldsman μίλησαν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν για να γίνει η συνέχεια της ταινίας.

Ο Lawrence τόνισε ότι η δημιουργία του Constantine 2 εμποδίζεται λόγω της πολυπλοκότητας που υπάρχει με τα κοινά κινηματογραφικά σύμπαντα και με τους χαρακτήρες των κόμικς της DC.

«Αυτή τη στιγμή, δεν έχουμε αυτόν τον χαρακτήρα στη διάθεσή μας ούτε για τηλεόραση ούτε για ταινίες, κάτι που είναι τρομερό», εξήγησε ο Lawrence σε συνέντευξή του πέρυσι.

Μέχρι λοιπόν να δούμε ξανά τον Keanu Reeves να υποδύεται τον Constantine, μπορούμε να περιμένουμε την πρεμιέρα του The Matrix Resurrections στους κινηματογράφους και στο HBO Max στις 22 Δεκεμβρίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή