Οι γιορτές ξεκινούν με Samsung Galaxy!

29


Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

Εν όψει Χριστουγέννων, όλοι αναζητούν μοναδικά δώρα για να χαρίσουν χαρά στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα επικρατεί παντού με πολύχρωμα φωτάκια, στολισμένα μαγαζιά, φαντασμαγορικά δέντρα σε σπίτια και καταστήματα, μέχρι και οι δρόμοι αποκτούν μια πιο ανάλαφρη και ανέμελη χροιά με τα υπέρλαμπρα φώτα να κατακλύζουν όλα τα βλέμματα.

Η επιλογή ενός χριστουγεννιάτικου δώρου προϋποθέτει σκέψη και μπορεί να αποδειχθεί ιδιαιτέρως δύσκολη διαδικασία, εάν δεν έχεις θέσει τα κατάλληλα κριτήρια.

Τι αναζητάς σε ένα Χριστουγεννιάτικο Δώρο;

Για την ομορφότερη γιορτή του χρόνου, θέλουμε να προσφέρουμε δώρα που θα κάνουν τους ανθρώπους που αγαπάμε να αισθανθούν ξεχωριστοί και μοναδικοί. Θέλουμε να τους εμπνεύσουμε και να τους ενθουσιάσουμε για την επερχόμενη χρονιά, να ωθήσουμε τα ταλέντα τους στο υψηλότερο επίπεδο βελτίωσης και να τους διευκολύνουμε τις καθημερινές δραστηριότητες κατά το μέγιστο δυνατό. Έτσι, θα αντικρίσουμε στα πρόσωπά τους το απόλυτο χαμόγελο ευτυχίας!

Εάν λοιπόν επιθυμείς να γλιτώσεις χρόνο και κόπο από την προσπάθεια εύρεσης του κατάλληλου δώρου, μία βόλτα στο πλησιέστερο στολισμένο κατάστημα της Samsung θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω.

Φέτος, τα προϊόντα Samsung Galaxy θα καταπλήξουν τους κολλητούς, τον πατέρα, την αδερφή ακόμη και τον συνάδελφο, καθώς αποτελούν όμορφες προτάσεις δώρων προσφέροντας βέλτιστες λειτουργίες, για τις καθημερινές ανάγκες των κατόχων τους.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Ποιος δεν ενθουσιάζεται όταν συνειδητοποιεί ότι ξετυλίγει ένα δώρο τεχνολογικού προϊόντος;

Οι γιορτές ξεκινούν με Samsung Galaxy

Υπό το ευχάριστο Χριστουγεννιάτικο και Πρωτοχρονιάτικο κλίμα, οι νέες εμπειρίες είναι πλέον απαραίτητες στην καθημερινότητα μας.

Με δώρο ένα προϊόν Samsung Galaxy η εμπειρία που θα βιώσουν θα είναι τουλάχιστον ξεχωριστή, είτε το χρησιμοποιήσουν στην εργασία τους, είτε στη σχολή τους, είτε απλώς για να ψυχαγωγηθούν.

Samsung Galaxy Z Flip3: Το κατάλληλο δώρο για τους κολλητούς που βγαίνουν συνεχώς selfie!

To Galaxy Z Flip3 της Samsung συνδυάζει το στυλ, τη λειτουργικότητα και το πιο βολικό μέγεθος σε μία συσκευή. Επιλέξτε ανάμεσα από τις χρωματικές επιλογές των Phantom Black, Phantom Green και Phantom Silver για να βοηθήσετε τους αγαπημένους σας να ξεχωρίζουν πάντα και παντού. Όταν δε ανακαλύψουν ότι μπορούν να τραβήξουν selfies γρήγορα, εύκολα και χωρίς χέρια θα σας ευχαριστούν για το υπέροχο δώρο σας!

Samsung Galaxy Z Fold3: Για τον millennial επαγγελματία της καρδιάς σου!

Πρόκειται για μία συσκευή που ενισχύει την παραγωγικότητα του επαγγελματικού πνεύματος και εξυψώνει την εμπειρία θέασης του κάθε στιγμή. Ακόμη και εάν ο άνθρωπος σας βρίσκεται συνεχώς εν κινήσει, με το Samsung Galaxy Z Fold3 παρέχεται η υποστήριξη περάτωσης πολλαπλών λειτουργιών όπου κι αν βρίσκεται.

Θα μπορεί να ελέγχει τα μηνύματα του, να ανοίγει 3 εφαρμογές ταυτόχρονα και να απολαμβάνει τις αγαπημένες του ταινίες στην εκπληκτική οθόνη του. Το Samsung Galaxy Z Fold 3 θα του λύσει τα χέρια!

Samsung Galaxy S21: Για τους επίδοξους influencers κολλητούς!

Η σειρά Samsung Galaxy S21 αποτελείται από τρία smartphones –Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, S21+ 5G και S21 5G. Ανεξαιρέτως συσκευής, οι καθημερινές στιγμές των οικείων σας θα γίνουν επικές. Με έναν ξεχωριστό σχεδιασμό, όλα τα προϊόντα της σειράς διαθέτουν μια εκπληκτική ποιότητα κάμερας για να αποθανατίσουν στιγμές, ωσάν επαγγελματίες! Μάλιστα, εάν το influencing στα social media κυλάει στο αίμα τους, με τις λειτουργίες Director’s View και Single Take, το περιεχόμενο τους θα αγγίξει ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Samsung Galaxy Tab S7+: Ένα χρήσιμο δώρο για τους αγαπημένους σου!

Αδιαμφισβήτητα, η επιλογή του καταλληλότερου δώρου για τους αγαπημένους σου αποτελεί μια χρονοβόρα διαδικασία. Τι θα έλεγες όμως για ένα tablet;

Το Samsung Galaxy Tab S7+ θα τους συντροφεύει καθημερινά είτε πρόκειται για θέματα εργασίας ή για να απολαύσουν την αγαπημένη τους ταινία, να συνομιλήσουν μέσω βιντεοκλήσεις με φίλους ή ακόμα και να παίξουν το αγαπημένο τους παιχνίδι.

Samsung Galaxy Watch4 series: Για τους λάτρεις της γυμναστικής και όχι μόνο!

Ενδεχομένως να μην υπάρχει καλύτερο δώρο από ένα smartwatch για όσους προσέχουν τη φυσική τους κατάσταση. Τα Samsung Galaxy Watch4 και το Galaxy Watch4 Classic είναι ιδανικά δώρα για τους fitness addicts, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τη φυσική κατάσταση τους, καταγράφοντας βασικές λειτουργίες του σώματος όπως η σύνθεση σώματός τους.

Μάλιστα, τα συγκεκριμένα μοντέλα υποστηρίζουν περισσότερες από 90 ασκήσεις για μια ακριβέστερη αναφορά των προπονήσεων τους. Και το σημαντικότερο όλων; Φορώντας το στον καρπό τους, θα μπορούν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους με εφαρμογές ανέπαφων συναλλαγών.

Samsung Galaxy Buds2: Για τους τηλ-εργάτες της παρέας!

Με το καθεστώς της τηλεργασίας να εφαρμόζεται πλέον στην πλειοψηφία των επιχειρήσεων, πολλοί από τους φίλους εργάζονται αποκλειστικά από το σπίτι τους. Ακόμη κι εάν δεν τους έχεις ακούσει να εκφράζουν παράπονα σχετικά με την ένταση των εξωτερικών ήχων που παρεμβάλλουν κατά τη διάρκεια σημαντικών τηλεδιασκέψεων, σε διαβεβαιώνουμε πως δεν έτυχε να είσαι ο τυχερός που θα τα ακούσει.

Τα Samsung Galaxy Buds 2 έχουν άνετη εφαρμογή, προσφέρουν μια εκπληκτική εμπειρία ακρόασης με ισορροπημένο ήχο και διαθέτουν λειτουργία Active Noise Cancellation – η οποία απομονώνει τους ενοχλητικούς ήχους του περιβάλλοντος, δίχως να τους επιτρέπει να ταράσσουν το ήρεμο κλίμα ενός meeting. Τα Samsung Galaxy Buds2 αποτελούν μία πολύ καλή πρόταση για φέτος τις γιορτές!

Για περισσότερες προτάσεις δώρων επισκεφθείτε το https://www.samsung.com/gr/mobile/galaxygifts/

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή