Επιστρέφει στο PS Store στις 21 Ιουνίου 2021

21


Μετά από το επεισοδιακό λανσάρισμα του Cyberpunk 2077 και την ιδιαίτερη προβληματική έκδοση του παιχνιδιού για το PS4, η CD Projekt RED το είχε αποσύρει από το κατάστημα PS Store και μέχρι σήμερα κανείς δεν ήξερε εάν και πότε θα επιστρέψει σε αυτό. Οι μήνες πέρασαν, τα διάφορα patches που κυκλοφόρησαν στην πορεία διόρθωσαν αρκετά την κατάσταση και πλέον η εταιρεία είναι έτοιμη για τη μεγάλη επιστροφή.

Η CD Projekt RED επιβεβαίωσε στην ιστοσελίδα Polygon ότι το Cyberpunk 2077 θα είναι και πάλι διαθέσιμο για PlayStation στις 21 Ιουνίου 2021, αλλά αξίζει να δώσουμε προσοχή στη σχετική ανακοίνωση της Sony:

Η SIE είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ότι το Cyberpunk 2077 θα επανέλθει στη λίστα του καταστήματος PS Store από τις 21 Ιουνίου 2021. Οι χρήστες ίσως θα συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν θέματα απόδοσης στην έκδοση για το PS4, ενώ παράλληλα η CD Projekt RED εξακολουθεί να βελτιώνει το παιχνίδι σε όλες τις πλατφόρμες. Η SIE προτείνει στους gamers να παίζουν σε PS4 Pro ή σε PS5 για την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Αν έχετε στη διάθεση σας PS4, τότε καλό θα ήταν να περιμένετε λίγες ημέρες προτού προχωρήσετε σε αγορά του Cyberpunk 2077 για να δούμε τα πρώτα reviews μετά την επιστροφή.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

[via]



Πηγή