Επιτρέπει πλέον στους χρήστες να επισημαίνουν εφαρμογές-απάτες στο App Store

22


Η Apple αποφάσισε να προσθέσει στο App Store της μια νέα βελτιωμένη ενότητα «Report a Problem» για την αναφορά ενδεχόμενων προβλημάτων που μπορεί να έχουν παρατηρήσει οι χρήστες στο κατάστημα εφαρμογών της.

Η κίνηση της εταιρείας έρχεται ύστερα από πολλές κατηγορίες που βρέθηκε αντιμέτωπη, καθώς πολλοί ισχυρίζονταν ότι το App Store φιλοξενούσε πολλές εφαρμογές-απάτες και δεν υπήρχε κανένα σημείο διαθέσιμο για την αναφορά τους.

Ωστόσο, η νέα ενότητα Report a Problem είναι πλέον διαθέσιμη σε κάθε λίστα του περιβάλλοντος του App Store. Εάν επιλέξετε να αναφέρετε ένα πρόβλημα, θα μεταφερθείτε σε μια επιπρόσθετη σελίδα υποστήριξη της Apple στο Safari όπου θα πρέπει να συνδεθείτε ξανά.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[via]





Πηγή