Η νέα έκδοση για προσιτά smartphones

6


Η Google δεν εγκαταλείπει το πρόγραμμα των Go Editions του λειτουργικού συστήματος Android, παρά το γεγονός ότι η entry-level κατηγορία των smartphones προσφέρει αρκετά υψηλές δυνατότητες σε σύγκριση με ό,τι γνωρίζαμε στο παρελθόν.

Στο Android 13 (Go Edition) θα δούμε τη νέα σχεδιαστική γραμμή Material You που προσφέρει πληθώρα δυνατοτήτων διαμόρφωσης και η εταιρεία στέκεται ιδιαίτερα στην διανομή των αναβαθμίσεων αναφέροντας ότι τα updates θα έρχονται τακτικά απευθείας από τον ίδια μέσω του Google Play System Updates. Με αυτόν τον τρόπο επιθυμεί να διασφαλιστεί η ασφάλεια των χρηστών πέρα από τις μεγάλες αναβαθμίσεις του λειτουργικού συστήματος που απαιτούν χρόνο και χώρο στις συσκευές τους.

Επιπλέον, η Google ενσωματώνει την λειτουργία Discover και στο Android 13 (Go Edition) έτσι ώστε οι χρήστες να βρίσκουν την κλασική λίστα με προσωποποιημένο περιεχόμενο που γνωρίζουμε από τις κλασικές εκδόσεις του Android OS.

Σύμφωνα με τη Google, αυτήν την στιγμή υπάρχουν περισσότερες από 180 εκατομμύρια ενεργές συσκευές Android Go σε όλο τον κόσμο. Το Android 13 (Go Edition) θα γίνει διαθέσιμο μέσα στο 2023.

[Google]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή