Το επόμενο game της σειράς μας μεταφέρει στην Ιαπωνία

16


Συνεχίζουμε με τις ανακοινώσεις της Konami από το Silent Hill Transmission με το πιο «σοβαρό» παιχνίδι που θα προστεθεί στην σειρά μετά από 10+ χρόνια. Ο λόγος για το Silent Hill f που θα αφηγηθεί μια ολοκαίνουργια ιστορία στην Ιαπωνία του 1960 σε έναν πανέμορφο, αλλά ταυτόχρονα απόλυτα τρομακτικό κόσμο.

Την ανάπτυξη του Silent Hill f έχει αναλάβει ένα studio από την Ταϊβάν, στο οποίο συμμετέχουν και Ιάπωνες όπως ο Ryukishi07, ο ανώνυμος δημιουργός της σειράς When They Cry, ο «kera» (δημιουργός χαρακτήρων και πλασμάτων), ο Motoi Okamoto (πρώην στέλεχος της Nintendo με προϋπηρεσία στα Luigi’s Mansion και Wii Play). Ενεργό ρόλο θα έχει και το studio NeoBards, το οποίο έχει εργαστεί στο παρελθόν επάνω στα Resident Evil Origins Collection, Onimusha: Warlords και δημιούργησε τα multiplayer modes των Resident Evil Re:Verse και Resident Evil Resistance.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το teaser trailer δεν δείχνει και πολλά από το Silent Hill f, πέρα από το ομιχλώδες και σκοτεινό τοπίο στην παρατημένη Ιαπωνική πόλη με την έντονη άγρια βλάστηση και τις διάφορες περίεργες μορφές ζωής. Η κοπελίτσα με την σχολική στολή προσπαθεί να ξεφύγει από τις κλιματσίδες και μερικά χρυσάνθεμα έχουν απλωθεί στο σώμα μιας γυναίκας.

Καμία πληροφορία μέχρι στιγμής για την ημερομηνία κυκλοφορίας.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή