Η νέα ταινία LED προσφέρει 20% μεγαλύτερη φωτεινότητα

3


Η TP-Link, ένας κορυφαίος πάροχος λύσεων συνδεσιμότητας, λανσάρει τη νέα έξυπνη ταινία LED Tapo L920-5 και στην Ελλάδα, προσθέτοντας άλλο ένα μέλος στην οικογένεια της Tapo για τη δημιουργία «έξυπνων» σπιτιών. Η Tapo L920-5 διαθέτει 16 εκατομμύρια έντονα χρώματα, είναι εύκαμπτη, δυνατή και ξεχωρίζει γιατί είναι 20% πιο φωτεινή και διαρκεί 50% περισσότερο από τα αντίστοιχα προϊόντα του ανταγωνισμού.

Η εξαιρετική καινοτομία της νέας L920-5 είναι, ότι επιτρέπει τον έλεγχο 50 ξεχωριστών χρωματικών ζωνών, με τα 16 εκατομμύρια χρώματα σε μία μόνο λωρίδα, διαθέτοντας παράλληλα και ένα IC chip που την κάνει ακόμα πιο έξυπνη. Επιπρόσθετα, διαθέτει τη νέα προστασία μεγάλης διάρκειας IPX4, που αποτρέπει την είσοδο υγρασίας και σκόνης, χάρη στην επίστρωση πολυουρεθάνης (PU).

Ο σχεδιασμός της εγγυάται ανθεκτικότητα άνω των 50.000 ωρών ωφέλιμης ζωής (πάνω από πεντέμισι χρόνια συνεχούς χρήσης), με στόχο τη εξατομίκευση του φωτισμού κάθε χώρου για όσο το δυνατόν περισσότερο. Παρέχει μόνιμη ή προσωρινή διακόσμηση, η οποία είναι ιδανική για την διαμόρφωση του φωτισμού του χώρου για οποιαδήποτε συνθήκη. Με απλά λόγια, ο χρήστης μπορεί να προσθέσει χριστουγεννιάτικες πινελιές στο χώρο του, αλλάζοντας απλώς την ένταση του φωτός και του χρώματος, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξει τον εξοπλισμό του φωτισμού.

Άλλο ένα πλεονέκτημα της «έξυπνης» ταινίας LED είναι η εγκατάστασή της. Είναι ιδιαίτερα ευέλικτη και απαιτεί μόνο σύνδεση στο δίκτυο Wi-Fi, δίνοντας τη δυνατότητα προσαρμογής του μήκους της. Ο χρήστης δεν χρειάζεται να παρέμβει στους τοίχους του, αφού η Tapo L920-5 μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια με το αυτοκόλλητο 3Μ.

Ο αυτοματισμός των οικιακών συσκευών εισέρχεται ολοένα και περισσότερο στην καθημερινότητα μας και η τεχνολογία είναι εδώ για να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Η διαχείριση της Tapo L920-5 μπορεί να γίνει μέσω της εφαρμογής Tapo ή μέσω φωνητικών εντολών, χρησιμοποιώντας την Alexa της Amazon ή το Google Assistant.

Καθώς οι λογαριασμοί του ρεύματος ανεβαίνουν καθημερινά, είναι σημαντικό να αναζητούνται εναλλακτικές λύσεις που να συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας. Μια «έξυπνη» led λυχνία είναι η καλύτερη επιλογή, αφού επιτρέπει στον χρήστη να την ενεργοποιεί και να την απενεργοποιεί από το κινητό του ή να προγραμματίζει κάποιο χρονόμετρο, ώστε να αποφεύγει τις υπερβολικές δαπάνες.

Η νέα Tapo L920-5 της TP-Link έρχεται γεμάτη από βελτιώσεις και καινοτόμες λειτουργίες. Θα είναι σύντομα διαθέσιμη στην ελληνική αγορά με προτεινόμενη τιμή λιανικής στα €49,90.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή