Η Disney επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει sequel

2


Οι περιπέτειες του Shang-Chi θα συνεχιστούν στο σύμπαν της Marvel, αφού η Disney επιβεβαίωσε ότι θα γράψει και θα σκηνοθετήσει ένα sequel για την επιτυχημένη ταινία.

Ο συγγραφέας και σκηνοθέτης του Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Destin Daniel Cretton, υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με τα Marvel Studios και το Hulu’s Onyx Collective. Σύμφωνα με το Deadline, η συμφωνία του Cretton θα επιτρέψει στον σκηνοθέτη να αναπτύξει σειρές για τη Marvel στο Disney Plus, καθώς και για το Onyx Collective σε διάφορες πλατφόρμες. Ο Cretton θα παράγει τις σειρές μέσω μιας νέας εταιρείας παραγωγής που ξεκινά με τον συνεργάτη του, Asher Goldstein.

«Ο Destin είναι ένας καταπληκτικός συνεργάτης που έφερε μια μοναδική προοπτική και δεξιότητα στο Shang-Chi and the The Legend of the Ten Rings», δήλωσε ο πρόεδρος των Marvel Studios, Kevin Feige. «Περάσαμε φανταστικά δουλεύοντας μαζί στην ταινία και έχει τόσες πολλές ενδιαφέρουσες ιδέες για ιστορίες που θα ζωντανέψει στο Disney+, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τη σχέση μας μαζί του και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε».

Το Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings είναι μία από τις ταινίες με τις υψηλότερες εισπράξεις του 2021. Σύμφωνα με το Box Office Mojo, κατέγραψε εισπράξεις άνω των 224 εκατομμυρίων δολαρίων. Με πρωταγωνιστή τον Simu Liu ως τον τιμητικό καλλιτέχνη πολεμικών τεχνών, ο Shang-Chi σηματοδοτεί επίσης την πρώτη φορά που μια ταινία του Marvel Cinematic Universe καθοδηγείται από έναν Ασιάτη ηθοποιό.

«Το να δουλέψω στο Shang-Chi με τον Kevin και την ομάδα των Marvel Studios ήταν ένα από τα σημαντικότερα σημεία της ζωής μου και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος με το όραμα της Tara για το Onyx Collective. Ανυπομονώ να εξερευνήσω νέες ιστορίες και να χτίσω νέους κόσμους με αυτήν την κοινότητα», είπε ο Cretton.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή