Η νέα anime σειρά από τους δημιουργούς Death Note

95


Όσοι έχετε ασχοληθεί με τα anime δεν υπάρχει περίπτωση να μη γνωρίζετε το Death Note, επομένως, ίσως θα σας ενδιέφερε να μάθετε για το καινούργιο πόνημα των δημιουργών του. Ο λόγος για το Platinum End, το οποίο έκανε την εμφάνιση του στο San Diego Comic Con με αφορμή το λανσάρισμα του στην πλατφόρμα Crunchyroll.

Στο Platinum End θα δούμε την ιστορία του Mirai Kakehashi, ενός νεαρού μαθητή που αποπειράται να αυτοκτονήσει αλλά σώζεται την τελευταία στιγμή από τον φύλακα – άγγελο του, τη Nasse. Η τελευταία του εξηγεί ότι έχει επιλεγεί μαζί με ακόμη 12 άτομα ως υποψήφιος αντικαταστάτης του Θεού, ο οποίος με τη σειρά του θα αποσυρθεί από τα καθήκοντα του σε 999 ημέρες. Ο Mirai δεν θέλει να συμμετέχει στον διαγωνισμό, ωστόσο, οι υπόλοιποι υποψήφιοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να κυνηγήσουν να αποκτήσουν αυτοί την υπέρτατη δύναμη.

Το Platinum End είναι ένα manga που έγραψαν και σχεδίασαν οι Tsugumi Ohba και Takeshi Obata και είχε κυκλοφορήσει το 2015. Η προβολή του στο Crunchyroll θα ξεκινήσει το φθινόπωρο με εβδομαδιαία επεισόδια (24 στο σύνολο). Αν θέλετε να παρακολουθήσετε, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποια υπηρεσία VPN.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή