Οι νέες επικαλύψεις για τις κάμερες των smartphones

12


Η Corning έχει φτιάξει το όνομα της χάριν στις επικαλύψεις Gorilla Glass που προστατεύουν τα γυάλινα μέρη σε πληθώρα συσκευών (κυρίως smartphones), αλλά αυτή τη φορά αποφάσισε να ασχοληθεί με την κατασκευή αντίστοιχου προϊόντος για το γυαλί που καλύπτει τους φακούς των καμερών.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα τα Gorilla Glass DX και DX+, τα οποία όχι μόνο προσφέρουν ενισχυμένη προστασία απέναντι σε γρατζουνιές και χτυπήματα, αλλά ταυτόχρονα εγγυώνται άψογη οπτική απόδοση χωρίς αλλοιώσεις. Η εταιρεία αναφέρει πως η πρόσληψη του περιβαλλοντικού φωτός που φτάνει στον αισθητήρα της κάμερας είναι σημαντικά μεγαλύτερη σε σύγκριση με τα σημερινές επικαλύψεις, με μικρότερη ανάκλαση και αντανάκλαση για πολύ πιο βελτιωμένες λήψεις φωτογραφιών και videos.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό σε ποια smartphones θα χρησιμοποιηθούν, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα τα δούμε στα επερχόμενα Galaxy Z Fold3 και Galaxy Z Flip3 που θα παρουσιαστούν στο Unpacked Event της 11ης Αυγούστου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή