Η τρίτη σεζόν θα είναι και το φινάλε της σειράς

27


Το πολύ δυνατό φινάλε της 2ης σεζόν του εξαιρετικού Top Boy δεν άφηνε περιθώριο στη Netflix για να μην προχωρήσει και στη παραγωγή τρίτης σεζόν. Αυτό που μαθαίνουμε, όμως, σήμερα είναι ότι αυτή θα είναι και η τελευταία για τη βρετανική τηλεοπτική σειρά.

Σε περίπτωση που δεν το έχετε παρακολουθήσει, το Top Boy ακολουθεί τις περιπέτειες των Dushane Hill και Gerard John “Sully” Sullivan, δύο μικροκακοποιών στο Ανατολικό Λονδίνο που σταδιακά μετατρέπονται στα αφεντικά του εμπορίου ναρκωτικών. Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Ιρλανδό συγγραφέα και σκηνοθέτη Ronan Bennett, και πρακτικά οι δύο σεζόν που έχουν προβληθεί από το Netflix είναι…sequel των δύο original σεζόν που γυρίστηκαν πριν από περίπου 10 χρόνια. Θα της βρείτε (και καλό θα είναι να τις δείτε πρώτα) στην πλατφόρμα με τίτλο Top Boy: Summerhouse.

Οι δύο πρωταγωνιστές, Ashley Walters (Dushane) και Kane Robinson (Sully), δημοσίευσαν κοινή δήλωση αναφέροντας τα εξής:

Αν και το ταξίδι των Dushane και Sully είναι ο πυρήνας της σειράς, οι νέοι χαρακτήρες που προστέθηκαν στον κόσμο του Top Boy παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην κληρονομιά που θα αφήσει η σειρά, με κάθε ιστορία να αντιμετωπίζεται με έναν ωμό και αυθεντικό τρόπο. Έχοντας όλα αυτά ως δεδομένα και θέλοντας να μείνουμε πιστοί στον πρωταρχικό στόχο της σειράς, κάθε ιστορία θα πρέπει να έχει ένα τέλος και έτσι η 3η σεζόν θα είναι το φινάλε. Μια ευκαιρία να κλείσουμε τον κύκλο και το ταξίδι με τον σωστό τρόπο.

Δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα προβληθεί η τρίτη σεζόν, αλλά την περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον. Αν δεν το έχετε παρακολουθήσει, αξίζει τον χρόνο σας.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή