Η Apple θα αναβαθμίζει τα iPhone στα καταστήματα χωρίς να ανοίγει τα κουτιά τους

15


Ο Mark Gurman του δικτύου Bloomberg μας έχει συνηθίσει σε εύστοχες διαρροές σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ετοιμάζει η Apple, αλλά αυτή τη φορά αποκαλύπτει κάτι αρκετά απροσδόκητο.

Συγκεκριμένα, ο Gurman αναφέρει στο newsletter “Power On” πως η Apple αναπτύσσει ένα καινοτόμο σύστημα που θα δώσει στους εργαζόμενους των Apple Stores την δυνατότητα να αναβαθμίζουν ασύρματα το λογισμικό των iPhone ενόσω βρίσκονται μέσα στα σφραγισμένα κουτιά τους, έτσι ώστε ο αγοραστής να παίρνει στα χέρια του άμεσα μια ενημερωμένη συσκευή στην τελευταία έκδοση του iOS.

Για παράδειγμα, η σειρά iPhone 15 κυκλοφορεί από το κουτί με την έκδοση iOS 17, αλλά η Apple έχει ήδη διανέμει τρεις μικρές αναβαθμίσεις που έλυσαν μερικά σημαντικά προβλήματα (π.χ. την υπερθέρμανση στα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max).

Ο Gurman ισχυρίζεται πως στα Apple Stores θα υπάρχει μια ειδική συσκευή σαν tablet όπου θα ακουμπά το σφραγισμένο κουτί και το σύστημα θα ξυπνά ασύρματα το iPhone, θα αναβαθμίζει το λειτουργικό σύστημα στην τελευταία έκδοση και έπειτα θα απενεργοποιεί την συσκευή χωρίς φυσικά να απαιτείται καμία παρέμβαση από τον εργαζόμενο ή να ανοίγει το πακέτο.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή