Η Elle Fanning είναι η πρωταγωνίστρια στο νέο game του Hideo Kojima

18


Δεν χρειάστηκε να περάσει πολύς καιρός από το teaser του Hideo Kojima για το επόμενο project του, καθώς ο περιβόητος Geoff Keighley (διοργανωτής των The Game Awards και όχι μόνο) επιβεβαίωσε πως πίσω από την φιγούρα που δημοσίευσε η Kojima Productions κρύβεται η ηθοποιός Elle Fanning. Λίγο μετά, ο Kojima δημοσίευσε ένα νέο tweet όπου φαίνεται να επεξεργάζεται ένα video που πιθανότατα θα είναι και το πρώτο trailer για τα αποκαλυπτήρια του παιχνιδιού που μέχρι στιγμής δεν έχει τίτλο.

Νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι ο Hideo Kojima είχε ανακοινώσει την συνεργασία του με τα Xbox Game Studios για ένα νέο project που θα εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες των cloud υπηρεσιών της Microsoft, αλλά πρόσφατα διέρρευσε έγγραφο από τη Sony που ισχυρίζεται ότι η Kojima Productions ετοιμάζει νέο τίτλο και για το PlayStation 5.

Τον περασμένο Ιούνιο, ο Tom Henderson είχε αναφέρει πως το νέο project του Kojima ονομάζεται Overdose, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει επιβεβαιωθεί η πληροφορία. Το πιθανότερο είναι ότι θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια στις 9 Δεκεμβρίου 2022, την ημέρα διεξαγωγής της εκδήλωσης The Game Awards 2022.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εικόνα που αποκαλύπτει το πρόσωπο της Elle Fanning περιλαμβάνει πλέον την ερώτηση “Who Am I?” και όχι το “Where Am I?” του προηγούμενου teaser. Υποθέτουμε ότι και τα δύο ερωτήματα παίζουν σημαντικό ρόλο στο επόμενο παιχνίδι και περιμένουμε με ενδιαφέρον τα επόμενα teasers μήπως βγάλουμα κάποια άκρη.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή