Η influencer AI που σαγήνευσε 100.000 followers, αλλά την.. πρόδωσε μία φωτογραφία στην Σαντορίνη

54


Μία influencer από την Φινλανδία 19 ετών, με το όνομα Μίλλα Σοφία, έχει στρέψει πάνω της όλα τα βλέμματα στο Instagtam.

Μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων, συγκέντρωσε πάνω από 100.000 ακόλουθους, ποστάροντας φωτογραφίες κυρίως με μαγιό, σε εξωτικά μέρη όπως τα νησιά Μπόρα Μπόρα, ή σε προορισμούς της Ελλάδας και άλλων χωρών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, οι φωτογραφίες όπως αποδείχθηκε έκρυβαν ένα μυστικό το οποίο ελάχιστοι παρατήρησαν και στην πορεία ανακάλυψαν πως «εξαπατήθηκαν». Η 19χρονη δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο, αλλά δημιούργημα τεχνικής νοημοσύνης!

Τα likes παίρνουν φωτιά σε Instagram και Tik tok, με αποτέλεσμα ο δημιουργός της να γράψει στην ιστοσελίδα που έχει με το πρόσωπό της: «Καλωσορίσατε στην virtual ζωή. Δεν είμαι μία… κοινή influencer, είμαι μία 19χρονη γυναίκα κάτοικος Φινλανδίας, αλλά εδώ υπάρχει μία ανατροπή: Είμαι AI influencer»

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η
φωτογραφία στην Σαντορίνη που αποκάλυψε
την «απάτη»

Στις 19 Ιουλίου η «Μίλλα» ανέβασε φωτογραφίες με μπικίνι από την Σαντορίνη, αναφέροντας πως δεν ξέρει πως «να αφήσει αυτόν τον παράδεισο». «Αποθεώνει» το νησί των Κυκλάδων και ο κόσμος στα σχόλια… χαζεύει με την ομορφιά της. Ωστόσο κάποιος πρόσεξε κάτι που δεν ήταν φυσιολογικό στην φωτογραφία: τα δάχτυλά της.

Τα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης έχουν προβλήματα με την αναδημιουργία ανθρώπινων χεριών, κάτι που όσοι ασχολούνται με το αντικείμενο, μπορούν να παρατηρήσουν πιο εύκολα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι γυναίκες που δημιουργούνται από την τεχνητή νοημοσύνη δεν χρησιμοποιούνται απλώς με σκοπό να «επηρρεάσουν» ή να «ψαρέψουν» άνδρες προκειμένου να βγάλουν χρήματα, αλλά και για άλλες απάτες και κάποιοι θεώρησαν πως ο λογαριασμός είχε αυτόν τον σκοπό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 



Πηγή