Η Microsoft θα ενσωματώσει το AI εργαλείο Copilot και στο Windows 10

16


Εδώ και μερικούς μήνες η Microsoft έχει ενσωματώσει την παραγωγική Τεχνητή Νοημοσύνη στο λειτουργικό σύστημα Windows 11, μέσω του εργαλείου Copilot που είναι προσβάσιμο από το ξεχωριστό κουμπί στην taskbar.

To Copilot είναι σχεδιασμένο να συνδυάζει πρωτοποριακά το πλαίσιο και τη νοημοσύνη του διαδικτύου με τα δεδομένα του χρήστη και την εργασία που πραγματοποιεί στον υπολογιστή του μία δεδομένη στιγμή, για να παρέχει καλύτερη υποστήριξη, με ασφάλεια και ιδιωτικότητα.

Η Microsoft έχει δημιουργήσει ουσιαστικά έναν βοηθό στην καθημερινότητα, με κατανόηση της δουλειάς, των προτεραιοτήτων και των αναγκών κάθε χρήστη, ο οποίος δίνει ένα προβάδισμα σε μερικές από τις πιο περίπλοκες ή και κουραστικές εργασίες, είτε πρόκειται για τη σύνταξη μιας επικοινωνίας, τη δημιουργία μιας παρουσίασης, την οργάνωση ενός ταξιδιού ή των μηνυμάτων του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αν και λανσαρίστηκε ως εργαλείο του Windows 11, το οποίο είναι εγκατεστημένο πλέον σε περισσότερους από 400 εκατ. υπολογιστές παγκοσμίως, η Microsoft ετοιμάζει και την έκδοση του Copilot για την προηγούμενη γενιά του λειτουργικού συστήματος (Windows 10) μιας και χρησιμοποιείται σε υπερτριπλάσιους υπολογιστές σήμερα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Windows Central, το Copilot για Windows 10 θα λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο και θα ενσωματωθεί με αντίστοιχο update που θα προσθέσει το κουμπί στην taskbar.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή