Νέο trailer για το «Star Wars» του Zack Snyder που έρχεται στο Netflix

12


Μετά το teaser του περασμένου Ιουνίου, ήρθε η ώρα να πάρουμε μια ακόμα καλύτερη γεύση από το επερχόμενο Rebel Moon για την πλατφόρμα της Netflix, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ήδη από τον ειδικό Τύπο ως το Star Wars του Zack Snyder.

Στο νέο trailer θα δείτε τον στρατό της Αυτοκρατορίας να πραγματοποιεί απόβαση σε έναν ήσυχο πλανήτη και η Kora αντιλαμβάνεται πως δεν έχει άλλη επιλογή από το να πολεμήσουν εναντίον τους με μια ομάδα επαναστατών.

Το Rebel Moon θα χωριστεί σε δύο μέρη, με το Rebel Moon Part 1: A Child of Fire να έχει διάρκεια 2 ώρες και 13 λεπτά, ενώ αργότερα θα δούμε και την director’s cut έκδοση που θα φτάνει τις 3 ώρες επειδή ο Snyder θα προσθέσει περισσότερο υλικό που θα εμπλουτίσει την υπόθεση και όχι απλά διεγραμμένες σκηνές. Η προβολή του είναι προγραμματισμένη για τις 22 Δεκεμβρίου 2023, ενώ το Rebel Moon Part 2: The Scargiver θα προβληθεί στις 19 Απριλίου 2024.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Sophia Boutella, Djimon Hounsou, Cary Elwes, Ed Skrein, Charlie Hunnam, Jena Malone, Doona Bae, Ray Fisher, Fra Fee και Corey Stoll.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή