Η Tesla θα φέρει την τεχνολογία ήχου Dolby Atmos στα οχήματα της

17


Η Tesla δεν σταματά να εξελίσσει το software των ηλεκτρικών οχημάτων της προσθέτοντας κατά καιρούς πολύ ενδιαφέρουσες λειτουργίες που δεν αφορούν αποκλειστικά την οδήγηση, αλλά την γενικότερη εμπειρία του ταξιδιού για όλους τους επιβάτες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα BGR, η Tesla συνεργάζεται με διάφορες εταιρείες της μουσικής βιομηχανίας τους τελευταίους μήνες προκειμένου να φέρει την τεχνολογία ήχου Dolby Atmos στα περισσότερα από 1 εκατομμύρια οχήματα που βρίσκονται στους δρόμους σήμερα σε όλο τον κόσμο, αλλά και σε όλα όσα κατασκευάζονται.

Εκτός από το Dolby Atmos, οι φήμες λένε ότι σύντομα θα ενσωματωθεί και η υπηρεσία Apple Music στο σύστημα infotainment των οχημάτων Tesla, η οποία φέρει και την τεχνολογία Spatial Audio που θα δέσει αρμονικά με το Dolby Atmos. Η εφαρμογή Apple Music αναμένεται πριν το τέλος του 2022, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα συμπέσει το λανσάρισμα της με το update για το Dolby Atmos.

Να σημειωθεί ότι η Lucid Motors κατέχει την πρωτιά για την ενσωμάτωση του Dolby Atmos σε αυτοκίνητο από πέρυσι, ενώ οι Volvo και Mercedes-Benz ανακοίνωσαν πως θα προσθέσουν το Dolby Atmos στα Volvo EX90 SUV, Mercedes-Maybach S-Class, Mercedes-Benz S-Class, EQE, EQE SUV, EQS και EQS SUV.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή