Θα διαθέτει αισθητήρα κάμερας της Huawei;

8


Η πρόθεση (ίσως και η ανάγκη) της Huawei να ανεξαρτητοποιηθεί πλήρως από κάθε ξένο παράγοντα φαίνεται πως δεν θα περιοριστεί μόνο στον τομέα των επεξεργαστών. Σύμφωνα με πληροφορίες του leakster Fixed Focus Digital, η εταιρεία σκοπεύει να κατασκευάσει τους δικούς αισθητήρες κάμερας και μάλιστα ισχυρίζεται πως θα τους δούμε για πρώτη φορά στη σειρά HUAWEI P70!

Ο leakster αναφέρει πως το συμβόλαιο της Huawei με τη Sony για την παροχή αισθητήρων κάμερας δεν έχει ανανεωθεί, ενώ δεν υπάρχουν αποθέματα στις αποθήκες της κινέζικης εταιρείας. Ενδεχομένως η Huawei έχει καταφέρει να αποκτήσει μεγάλη τεχνογνωσία και στον τομέα του hardware χάριν στις συνεργασίες της τόσο με τη Sony, όσο και με τη Leica, αλλά και πάλι θα είναι μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη αν αποδειχθεί αληθινή.

Μια άλλη in-house δημιουργία που θα δούμε στη σειρά HUAWEI P70 λέγεται ότι θα είναι και ένας νέο οπτικός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση από την εταιρεία. Όπως και να ‘χει, περιμένουμε τα αποκαλυπτήρια (λογικά τον Φεβρουάριο) με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή