Θα διαθέτει και αυτό 24GB RAM;

0


Αν το Redmi K60 Ultra σας άνοιξε την όρεξη για smartphone με 24GB μνήμη RAM, τότε μάλλον θα προκύψουν περισσότερες επιλογές μέσα στους επόμενους μήνες, είτε με την έλευση του Xiaomi 13T Pro (το rebranded K60 Ultra), είτε με το OnePlus 12.

Το τελευταίο βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο των leaksters, μιας και έχουμε δει ήδη αρκετές διαρροές για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, απλά αυτή τη φορά ο πολύ έγκυρος DigitalChatStation συμπεριλαμβάνει στα πανίσχυρα specs και την επιλογή για μνήμη RAM 24GB!

Σύμφωνα με τον leakster, το OnePlus 12 θα διαθέτει κυρτή οθόνη 6.7’’ OLED QHD+ κατασκευασμένη από κινέζικη εταιρεία με μια νέα τεχνολογία υποστρώματος για ακόμα ταχύτερη απόκριση στην αφή και ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz, επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen3 (αναμένεται στα τέλη Νοεμβρίου), 16GB/24GB μνήμη RAM LPDDR5X, 256GB/512GB/1TB αποθηκευτικό χώρο UFS 4.0, λειτουργικό σύστημα OxygenOS 14 βασισμένο στο Android 14, και μπαταρία 5400mAh με φορτιστή 100W (50W ασύρματα).

Σε ό,τι αφορά τις κάμερες, γίνεται λόγος για νέο σύστημα τριών αισθητήρων σε συνεργασία με τη Hasselblad, εκ των οποίων ο κύριος θα είναι μια ολοκαίνουργια υλοποίηση 50MP από τη Sony και θα συνοδεύεται από 50MP ultrawide + 64MP periscope telephoto (3x οπτικό zoom). Στην πρόσοψη θα τοποθετηθεί αισθητήρας 32MP, ενώ φυσιολογικά θα διαθέτει in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και προηγμένο σύστημα ψύξης.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή