Heart of Chornobyl, ακόμη ένα gameplay trailer και αναβολή για το 2024

0


Η ανάπτυξη του S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl συνεχίζεται παρά τα τρομερά προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημιουργός GSC GameWorld λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, η οποία αναγκάστηκε να ανακοινώσει πως θα αναβάλει την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου sequel για το πρώτο τρίμηνο του 2024 (σ.σ. το περιμέναμε στα τέλη του 2023).

Στο πλαίσιο της Gamescom 2023, πάντως, η εταιρεία παρουσίασε ένα ολοκαίνουργιο gameplay trailer με τίτλο Bolts & Bullets, το οποίο μας δείχνει τον πρωταγωνιστή να εξερευνεί την Chornobyl Exclusion Zone όπου ο χώρος και ο χρόνος έχουν διαστρεβλωθεί και ο κίνδυνος από τους μεταλλαγμένους παραμονεύει παντού. Βλέπουμε και τα εξαιρετικά γραφικά του παιχνιδιού που βασίζονται στην Unreal Engine 5, όπως και το σύστημα inventory.

Στο sequel θα μπορούμε να περιηγηθούμε σε έναν πλήρως εξερευνήσιμο ανοικτό κόσμο που σύμφωνα με τους δημιουργούς θα είναι από τους μεγαλύτερους μέχρι σήμερα, ενώ το νέο σύστημα A-Life έχει επανασχεδιαστεί για να υπάρχει δυναμική εξέλιξη της Zone, της κατάστασης που επικρατεί και τον χαρακτήρα των πρωταγωνιστών και των μεταλλαγμένων. Κάθε στιγμή θα συμβαίνει και κάτι καινούργιο στη Zone, το οποίο μπορεί να μην το βλέπεις καν τη δεδομένη στιγμή.

Το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl θα κυκλοφορήσει για Windows PC (Steam, Epic Games Store) και Xbox Series X/S, ενώ θα είναι διαθέσιμο στο Game Pass από την πρώτη ημέρα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή