Πρώτο ολοκληρωμένο επίσημο trailer για την 3η σεζόν

1


Πριν από περίπου έναν μήνα είχαμε την δημοσίευση του πρώτου teaser για την τρίτη σεζόν του The Morning Show και τώρα η Apple επιστρέφει με το πρώτο ολοκληρωμένο επίσημο trailer, αλλά και τη σύνοψη για αυτά που θα δούμε φέτος από τις 13 Σεπτεμβρίου και έπειτα στην υπηρεσία Apple TV+.

Στην τρίτη σεζόν του The Morning Show το διακύβευμα είναι μεγάλο, καθώς το μέλλον του δικτύου είναι ιδιαίτερα αμφίβολο και τίθενται ερωτήματα εμπιστοσύνης όταν ένας κολοσσός της τεχνολογίας εκφράζει την πρόθεση του να εξαγοράσει την UBA. Σχηματίζονται απροσδόκητες συμμαχίες, προσωπικά μυστικά βγαίνουν στην φόρα και όλοι αναγκάζονται να δείξουν τις πραγματικές αξίες τους, εντός και εκτός του newsroom.

Στο The Morning Show επιστρέφουν στους ρόλους τους οι Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Mark Duplass, Billy Crudup, Nestor Carbonell, Karen Pittman, Greta Lee, Julianna Margulies και Nicole Beharie, ενώ προστίθεται στο cast και ο Jon Hamm (Mad Men). Στις 13 Σεπτεμβρίου θα προστεθούν τα πρώτα δύο επεισόδια από τα συνολικά 10 της σεζόν, ενώ στη συνέχεια θα προστίθεται ένα επεισόδιο κάθε Τετάρτη μέχρι το φινάλε στις 8 Νοεμβρίου 2023.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή