Θα είναι τα πρώτα mid-range smartphones της Google;

7


Για πρώτη φορά στην (σύντομη) ιστορία της ως κατασκευαστής, η Google ετοιμάζεται να λανσάρει mid-range smartphones στη σειρά Pixel, αν αποδειχτούν αληθινές οι διαρροές των τελευταίων ημερών για τα Pixel 3a και Pixel 3a XL (aka Pixel 3 Lite και Pixel 3 Lite XL).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν, το Pixel 3a αναμένεται με οθόνη 5.6” FHD+ OLED (2220 x 1080), επεξεργαστή octa-core Qualcomm Snapdragon 670, 4GB μνήμη RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο, κάμερα 12MP μικρότερων δυνατοτήτων σε σύγκριση με το Pixel 3, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie και μπαταρία 3000mAh. Για το μεγαλύτερο Pixel 3a XL δεν έχουμε κάτι που να αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Μία από τις μεγαλύτερες διαφορές τους σε σύγκριση με τις original εκδόσεις αναμένεται ότι θα είναι η χρήση πλαστικού για την κατασκευή τους, αντί για γυαλί και μέταλλο. Η κυκλοφορία τους αναμένεται ότι θα γίνει μέσα στην Άνοιξη σε χρώματα Clearly White, Just Black και μια νέα επιλογή, με τις τιμές σαφώς χαμηλότερες από αυτές των Pixel 3 και Pixel 3 XL.

[via]



Πηγή