Stranger Things 3 – The Game: Πρεμιέρα στις 4 Ιουλίου στο Nintendo Switch

5


Στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη είχαμε τα πρώτα στοιχεία για το Stranger Things 3 – The Game, το παιχνίδι που θα συνοδεύσει την τρίτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix, για την οποία παρακολουθήσαμε χτες το πρώτο πλήρες trailer.

Στο χθεσινό Nindies Showcase της Nintendo αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού μαζί με ένα νέο trailer, καθώς και αρκετές πληροφορίες για το gameplay που θα διαφέρει σημαντικά από το προηγούμενο παιχνίδι Stranger Things για Android και iOS.

Η δημιουργός BonusXP δημιούργησε ένα scrolling fighting game με 16-bit γραφικά που εκτυλίσσεται στην πόλη Hawkings της Indiana το καλοκαίρι του 1985, επομένως, συμβαδίζει πλήρως με όσα θα δούμε στην τρίτη σεζόν της σειράς. Οι gamers θα έχουν στη διάθεση τους 12 χαρακτήρες της σειράς, τους οποίους πρέπει να ανακαλύψουν και να ξεκλειδώσουν στην πορεία του παιχνιδιού, θα κληθούν να λύσουν γρίφους και να συνεργαστούν με φίλους τους για να νικήσουν τα τέρατα του Upside Down.

Το Stranger Things 3 – The Game θα είναι διαθέσιμο στις 4 Ιουλίου για το Nintendo Switch, αλλά και για συσκευές Android και iOS.



Πηγή