Με κάθε αγορά κλειδιού Microsoft Office παίρνεις δωρεάν κλειδί Windows 10/11

14


Ο Νοέμβριος τελείωσε και μαζί του ολοκληρώθηκαν οι μεγάλες εκπτωτικές “γιορτές” της Black Friday και της Cyber Monday, αλλά όσοι δεν προλάβατε τις σπουδαίες εκπτώσεις του καταστήματος Keysfan μην στεναχωριέστε. Ο Δεκέμβριος μπήκε εξίσου δυνατά με το Asia Shopping Festival, το οποίο γιορτάζεται στις 12 Δεκεμβρίου (Double 12) και φέρνει μαζί του ξανά τη δυνατότητα να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν κλειδί Windows 10 ή Windows 11 με κάθε αγορά κλειδιού Microsoft Office σε προνομιακή τιμή.

Από εκεί και πέρα, το κατάστημα διαθέτει και πάλι πληθώρα προσφορών με χρήση εκπτωτικών κουπονιών είτε για μεμονωμένες αγορές, είτε για συνδυασμούς. Συγκεκριμένα, δηλώνοντας το κουπόνι SKF50 στο ταμείο κερδίζετε έκπτωση 50% για αγορά κλειδιού Windows 10 και Windows 11:

Επιπλέον, με το κουπόνι SKF62 κερδίζετε έκπτωση 62% στα παρακάτω:

Οι παραγγελίες στο κατάστημα Keysfan γίνονται πανεύκολα και γρήγορα. Απλά επιλέγεις το κλειδί που σ’ ενδιαφέρει, προχωράς στην αγορά (προτεινόμενη μέθοδος το PayPal) και πολύ σύντομα έρχεται στη διεύθυνση email που έχεις δηλώσει (έλεγχος και στον φάκελο Spam γιατί καμιά φορά ενδέχεται να καταχωρηθεί εκεί). Προηγουμένως θα πρέπει να έχετε κατεβάσει την έκδοση του λογισμικού που θέλετε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και αφότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση μπορείτε να προχωρήσετε στην ενεργοποίηση της με το κλειδί που αγοράσατε.

Για οποιαδήποτε ερώτηση, διευκρίνιση ή πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στη διεύθυνση support @ keysfan.com.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή