Μπαίνει και αυτή η υπηρεσία στον χώρο του gaming!

6


H HBO ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με την Glow Up Games, μια εταιρεία που ιδρύθηκε από έγχρωμες γυναίκες, για την παραγωγή ενός free mobile game που βασίζεται στην επιτυχημένη σειρά Insecure.

Σε δελτίο τύπου, η εταιρεία ανέφερε ότι το Insecure: The Come Up Game θα τραβήξει τους gamers στον κόσμο της Issa Dee και των φίλων της για να εξερευνήσουν μαζί τους τα γεγονότα που συμβαίνουν στις φιλίες τους, να βιώσουν όλο το δράμα τους αλλά και να αντιληφθούν τις ατυχίες τους.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει διευκρινιστεί προς το παρόν η ξεκάθαρη νοοτροπία του παιχνιδιού, αλλά γνωρίζουμε ότι θα επιτρέπει στους χρήστες να μπαίνουν σε rap battles, δημιουργώντας στίχους με γρήγορη ομοιοκαταληξία. Επίσης, θα υπάρξουν ιστορίες που θα προσφέρουν στους παίκτες τη δυνατότητα να καταπολεμήσουν το gentrification και να αναπτύξουν την κουλτούρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσω του Insecure: The Come Up Game θα αναβιώσουμε τις ιστορίες της αγαπημένης σειράς.

«Στην Glow Up Games, η αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε καινοτόμες ιστορίες παιχνιδιών που επικεντρώνουν την χαρά των έγχρωμων ανθρώπων, και ως τεράστιοι οπαδοί του Insecure, αποφασίσαμε ότι αυτό είναι το τέλειο μέρος για να το κάνουμε», δήλωσε η CEO της Glow Up Games, Mitu Khandaker.

Υπενθυμίζεται ότι η ανακοίνωση του HBO έρχεται αμέσως μετά την κίνηση της Netflix να επεκταθεί στον gaming χώρο με δωρεάν παιχνίδια για κινητά.

Ένα μικρό κομμάτι του Insecure: The Come Up Game είναι προς το παρόν διαθέσιμο για λήψη στο App Store για iOS και το νέο περιεχόμενο θα κυκλοφορήσει εντός του 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[HBO]





Πηγή