Με David Harbour και Jodie Comer το remake!

3


Πέρυσι τον Αύγουστο έγινε η πρώτη ανακοίνωση για το remake του Alone in the Dark, ένα από τα κορυφαία horror adventure games όλων των εποχών, αλλά χρειάστηκε να περάσουν πολλοί μήνες μέχρι να μάθουμε περισσότερα για το project. Η THQ Nordic αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας και επιβεβαίωσε την συμμετοχή των ηθοποιών David Harbour (Stranger Things) και Jodie Comer (Killing Eve) στους πρωταγωνιστικούς ρόλους!

Ταυτόχρονα, η εταιρεία κυκλοφόρησε μια playable preview έκδοση του νέου Alone in the Dark για PS5, Xbox Series X και Windows PC (μέσω Steam), ουσιαστικά τον πρόλογο του remake όπου οι gamers αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός νεαρού κοριτσιού (Grace Saunders) που επιχειρεί να στείλει ένα γράμμα. Σύμφωνα με την THQ Nordic, ο πρόλογος δεν περιλαμβάνει δράση, καθώς ο στόχος της είναι να δώσει μια πρώτη γεύση από την ατμόσφαιρα και τον γενικότερο χαρακτήρα του παιχνιδιού.

Όταν κυκλοφορήσει το Alone in the Dark στις 25 Οκτωβρίου 2023, οι gamers θα μπορούν να επιλέξουν είτε την Emily Hartwood (Jodie Comer) είτε τον Edward Camby (David Harbour) ως ιδιωτικούς ντετέκτιβ που θα ερευνήσουν τα μυστήρια της στοιχειωμένης έπαυλης (ένα παρατημένο και απομακρυσμένο σανατόριο γνωστό ως Derceto Manor), καθώς και τον χαμένο θείο της Emily, τον Jeremy Hartwood.

Σημειώστε πως οι άλλοι χαρακτήρες του παιχνιδιού θα αντιδρούν διαφορετικά ανάλογα με τον παίκτη που διαχειρίζεσαι και γενικά η Emily και ο Edward θα βλέπουν διαφορετικά στοιχεία για να λύσουν τους γρίφους. Επίσης, γίνεται λόγος για έντονες και αρκετά δύσκολες μάχες με όπλα και οτιδήποτε άλλο βρεις να πετάξεις στους εχθρούς σου.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή