Μια gaming εμπειρία που θα σας συναρπάσει

5


Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) διαθέτει μία ευρεία σειρά gaming monitors, όπως το UltraGear 32GP850, που χάρη στην τεχνολογία Nano IPS, παρέχει εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα με εκπληκτική ποιότητα γραφικών. Σε μία εποχή, όπου η αγορά του gaming αυξάνεται ραγδαία και η ζήτηση για καλύτερο εξοπλισμό σημειώνει άνοδο, η LG επενδύει στην κατασκευή προηγμένων οθονών με αναβαθμισμένες λειτουργίες.

To UltraGear 32GP850 monitor της LG με προηγμένες δυνατότητες, αυξάνει τις πιθανότητες για νίκη, αλλάζοντας τους κανόνες του παιχνιδιού. Με 1 ms (GTG) χρόνο απόκρισης και εξαιρετική ταχύτητα 165 Hz, οι παίκτες αντιδρούν γρηγορότερα και στοχεύουν ευκολότερα. Ακόμη, μέσα από τις λειτουργίες (Gamer, FPs ή RTS) προσαρμόζουν την εμπειρία gaming, ανάλογα με τον τύπο του παιχνιδιού, που επιθυμούν. Η συγκεκριμένη οθόνη της LG είναι επίσης συμβατή με την NVIDIA G-SYNC® ελαχιστοποιώντας τις αλλοιώσεις και το τρεμόπαιγμα, ενώ με την τεχνολογία AMD FreeSync Premium, επιτρέπει απρόσκοπτη, ομαλή κίνηση σε παιχνίδια δράσης με υψηλή ανάλυση.

Τέλος, υποστηρίζει το 98% της γκάμας χρωμάτων DCI-P3, αποδίδοντας χρώματα υψηλής πιστότητας για αναπαραγωγή σύμφωνα με το πρότυπο HDR10, παρέχοντας μια ρεαλιστική εμπειρία θέσης που καθηλώνει. Πέρα από το πεδίο της μάχης, ο παίκτης μπορεί να βλέπει τα χρώματα όπως ακριβώς τα είχαν φανταστεί οι προγραμματιστές του παιχνιδιού.

Όλα τα monitors της LG υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 0 pixel εγγύηση.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή