Μουσική στα carousel φωτογραφιών και νέες συνεργατικές δημοσιεύσεις

8


Η Meta ανακοίνωσε επίσημα ακόμα μία νέα λειτουργία για το Instagram, καθώς και περισσότερους τρόπους συνεργασίας μεταξύ των χρηστών. Η νέα λειτουργία δεν είναι άλλη από την δυνατότητα προσθήκης μουσικής στα carousel φωτογραφιών, σε μια εξέλιξη της περυσινής λειτουργίας προσθήκης μουσικής στις απλές φωτογραφίες στο feed.

Σχετικά με τις συνεργασίες (Collabs), μέχρι πρότινος μπορούσες να προσκαλέσεις έναν μόνο φίλο σου για να δημοσιεύσετε παρέα ένα post ή ένα reel. Στο εξής οι συνεργασίες επεκτείνονται σε έως 3 συνδημιουργούς για posts, reels και carousels. Αφότου αποδεχτούν την πρόσκληση όλοι οι εμπλεκόμενοι, το δημοσιευμένο περιεχόμενο θα εμφανίζεται στο κοινό και των τριών.

Στις συνεργασίες μπορούν να συμμετέχουν τόσο οι δημόσιοι, όσο και οι ιδιωτικοί λογαριασμοί. Οι τελευταίοι θα μπορούν να προσκαλέσουν κάποιον άλλο χρήστη να συνεργαστεί για το περιεχόμενο, αρκεί να ακολουθεί ο ένας τον άλλο. Σαφέστατα η συγκεκριμένη επέκταση των συνεργασιών θα οφελήσει όσους βιοπορίζονται από την πλατφόρμα του Instagram προκειμένου να μεγαλώσουν σημαντικά το κοινό τους.

Τέλος, η ομάδα ανάπτυξης του Instagram αναβαθμίζει το Add Yours sticker δίνοντας στους δημιουργούς περιεχομένου τη δυνατότητα να προσκαλέσουν τους followers τους να συμμετέχουν σε διάφορα challenges και να τους επιβραβεύουν με το συγκεκριμένο sticker του καναλιού τους.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή