Το επετειακό μοντέλο θα έρθει με σημαντικές αλλαγές

20


Οι φήμες για τα Apple Watch Series 9 κυκλοφορούν εδώ και αρκετές εβδομάδες, με όλες τις πλευρές να συμφωνούν πως θα δούμε ελάχιστες αλλαγές σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, όπως για παράδειγμα ο ταχύτερος επεξεργαστής, καθώς το βάρος έχει πέσει στο ανανεωμένο λειτουργικό σύστημα watchOS 10.

Όσοι περιμένουν κάποια σοβαρή σχεδιαστική αλλαγή, θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή μέχρι το 2024 ή το 2025, όταν και θα κυκλοφορήσει το επετειακό μοντέλο Apple Watch X για τη 10η επέτειο της σειράς. Σύμφωνα με τον Mark Gurman του δικτύου Bloomberg, η Apple ετοιμάζει κάτι σπέσιαλ για την επέτειο με σίγουρα λεπτότερο σχεδιασμό, ενδεχομένως microLED οθόνη και πιιθανή την ενσωμάτωση αισθητήρα μέτρησης αρτηριακής πίεσης.

Σε ό,τι αφορά τα Apple Watch Series 9, τα περιμένουμε στο Apple Event της 12ης Σεπτεμβρίου 2023 μαζί με τη σειρά iPhone 15 και πιθανότατα ένα νέο Apple Watch Ultra. Θα δούμε και πάλι εκδόσεις 41mm και 45mm (49mm στο Ultra), νέο επεξεργαστή S9 και νέες αποχρώσεις όπως το Dark Gray Titanium.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή