Μπιλ Γκέιτς: Η καθημερινή συνήθεια που κάνει τον γάμο του να αντέχει στον χρόνο -Την αποκάλυψε η σύζυγός του | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

24


32 χρόνια κοινής πορείας (και 25 χρόνια γάμου) μετρούν ο Μπιλ Γκέιτς και η σύζυγός του, Μελίντα. Το 1987, Μπιλ Γκέιτς και Μελίντα Γκέιτς συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα γραφεία της Microsoft.

Ενα εταιρικό δείπνο τους έφερε κοντά και σήμερα ζουν μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά. Το να διατηρείς τις ισορροπίες σε μια συζυγική σχέση είναι κάτι ιδιαιτέρως πολύπλοκο, όχι, όμως, κάτι αδύνατο.

Ο συνιδρυτής και πρώην διευθύνων σύμβουλος της Μicrosoft, Mπιλ Γκέιτς και η σύζυγός του, Mελίντα (συνιδρύτρια του ιδρύματος «Bill & Melinda Gates Foundation με φιλανθρωπική δράση σε παγκόσμια κλίμακα) έχουν καταφέρει να προφυλάξουν τον γάμο τους από την φθορά που φέρνει στην επικοινωνία το πέρασμα του χρόνου.

Μια απλή καθημερινή συνήθεια είναι αυτή που φέρνει κοντά το ζευγάρι και διατηρεί την ισορροπία στη σχέση του. Μια σχέση που βασίζεται στον αλληλοσεβασμό.

Διαβάστε ποια είναι η συνήθεια που φέρνει την ισορροπία στον γάμο του Μπιλ Γκέιτς, στο Bovary.gr.





Πηγή