Νέα gaming οθόνη 24” QHD 165Hz στα €279

12


Η AGON by AOC παρουσίασε την compact οθόνη Q24G2A/BK, που εντάσσεται στη σειρά AOC GAMING. Το νέο μοντέλο της σειράς είναι εξοπλισμένο με IPS panel 23,8 ιντσών που διαθέτει εντυπωσιακή ανάλυση QHD (2560×1440) με ταχύτατο ρυθμό ανανέωσης 165 Hz και χρόνο απόκρισης 1 ms MPRT. Με λόγο αντίθεσης 1000:1 και χρωματική κάλυψη 108.7% sRGB η AOC GAMING Q24G2A/BK είναι σχεδιασμένη να προσφέρει στον χρήστη εξαιρετική εικόνα και υψηλή gaming απόδοση σε μικρό μέγεθος.

Μικρή σε μέγεθος αλλά με εξαιρετική ανάλυση QHD

Ο συνδυασμός του μικρού μεγέθους των 24 ιντσών και της εξαιρετικής QHD ανάλυσης της Q24G2A/BK εξασφαλίζει στους χρήστες εκπληκτική ευκρίνεια και λεπτομέρεια, ενώ η πυκνότητα 123,4 ppi (pixel per inch) είναι πολύ υψηλότερη από τις 24″ Full HD ή τις 27″ QHD οθόνες. Η υψηλή πυκνότητα pixel με τον οικονομικό σε μέγεθος σχεδιασμό την καθιστούν ιδανική επιλογή για όλους τους gamers που αποζητούν μια καθηλωτική εμπειρία gaming χωρίς να θυσιάσουν πολύ χώρο στο γραφείο τους.

Η Q24G2A/BK διαθέτει λεπτό περίγραμμα που την καθιστά κατάλληλη για τοποθέτηση σε ρύθμιση πολλαπλών οθονών, ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος βάση που επιτρέπει στους χρήστες να βρουν την πλέον κατάλληλη εργονομική στάση για το σώμα τους. Το IPS panel προσφέρει ευρείες γωνίες θέασης 178°/178°, διασφαλίζοντας εξαιρετική θέαση ακόμη και από πολύ πλάγιες γωνίες. Η δε χρωματική παλέτα των 108.7% sRGB δημιουργεί πλούσια, ζωντανά και ακριβή χρώματα καθιστώντας την κατάλληλη και για gaming και για δημιουργική εργασία.

Γρήγορο gaming σε μικρό πακέτο

Εξοπλισμένη με ταχύτατο IPS panel, ο χρόνος απόκρισης 1 ms (MPRT) της Q24G2A/BK σας εξασφαλίζει ότι μπορεί να υποστηρίξει γρήγορους ρυθμούς παιχνιδιού χωρίς «φαντάσματα» και «θολώματα». Η υψηλή φωτεινότητα των 350 cd/m² προσφέρει ξεκάθαρη, ζωντανή απεικόνιση σε διάφορες συνθήκες φωτισμού. Η δε συμβατότητα με την τεχνολογία NVIDIA G-SYNC εξασφαλίζει ομαλό gaming χωρίς ‘σκισίματα’ με μειωμένη καθυστέρηση εισόδου, παρέχοντας στους παίκτες μια απολαυστική εμπειρία παιχνιδιού με συνέπεια και αξιοπιστία.

Η ενσωμάτωση του λογισμικού του G-Menu της AOC επιτρέπει στους χρήστες εύκολη πρόσβαση στα εργαλεία αλλαγής χρώματος, overdrive και άλλων ρυθμίσεων του παιχνιδιού, όπως Shadow Control για τη ρύθμιση των επιπέδων φωτεινότητας και σκίασης, Low Blue Mode για πιο ξεκούραστη θέαση αργά το βράδυ, Dial Point ένα crosshair overlay για σκόπευση με ακρίβεια σε οποιεσδήποτε συνθήκες, και Frame Counter που προβάλει τα καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Η AOC GAMING Q24G2A/BK θα είναι διαθέσιμη από τον Μάιο του 2023 με προτεινόμενη τιμή €279.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή