Νέο gameplay trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας

12


Κατά τη διάρκεια του PlayStation Showcase, η Ubisoft βρήκε την ευκαιρία για να δημοσιεύσει ένα νέο gameplay trailer και να αποκαλύψει την ημερομηνία κυκλοφορία του Assassin’s Creed Mirage, το νέο επεισόδιο της σειράς που θα σηματοδοτήσει την επιστροφή στις ρίζες της.

Στο Assassin’s Creed Mirage πρωταγωνιστικό ρόλο αποκτά ο Basim Ibn Ishaq, ένας δευτερεύοντας χαρακτήρας από το Assassin’s Creed Valhalla, σε ένα σκηνικό στημένο στη Βαγδάτη του 9ου αιώνα μ.Χ. Σε αντίθεση με τα πιο πρόσφατα επειδόσια, το Mirage θα αφήσει στην άκρη τα RPG στοιχεία και θα επιστρέψει στο action-adventure παρκουρ στυλ που λατρέψαμε.

Όπως θα δείτε και στο trailer, ο Basim χρησιμοποιεί διάφορα εργαλεία (π.χ. μαχαίρια, βόμβες καπνού), πηδά από στέγες για να μαχαιρώσει τους αντιπάλους του. Μία ενδιαφέρουσα λειτουργία είναι το Assassin’s Focus που του επιτρέπει να μαρκάρει και να εκτελεί πολλούς αντιπάλους στη σειρά. Στον τομέα της κίνησης, οι gamers θα επωφεληθούν από τα corner swings και τα άλματα επάνω σε αντικείμενα για να φτάνουν με ευκολία στις στέγες.

Το Assassin’s Creed Mirage θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου 2023 για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Windows PC.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή