Νέες φήμες για το αναδιπλούμενο MacBook 20.2”

0


Η LG σκοπεύει να ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή οθονών για ένα MacBook με αναδιπλούμενη οθόνη 20,2” ή 18,8” κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2025, σύμφωνα με πληροφορίες που μοιράστηκε ο γνωστός αναλυτής για θέματα που αφορούν την Apple, Ming-Chi Kuo.

Όπως αναφέρει ότι η Apple επιδιώκει να κάνει την αναδιπλούμενη οθόνη «όσο το δυνατόν χωρίς τσακίσματα», κάτι που θα απαιτήσει τη χρήση εξαρτημάτων υψηλού κόστους. Ως αποτέλεσμα, το αναδιπλούμενο MacBook θα μπορούσε να είναι σχεδόν τόσο ακριβό όσο το Apple Vision Pro, το οποίο ξεκινά από τα 3.499 δολάρια, ενώ το MacBook Pro 16″ ξεκινά σήμερα από τα 2.499 δολάρια.

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας, ο Kuo εκτιμά ότι οι αποστολές αναδιπλούμενων MacBook θα ξεπεράσουν το ένα εκατομμύριο τεμάχια το 2026, γεγονός που υποδηλώνει ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε περίπου δύο χρόνια από τώρα. Επιπλέον θεωρεί ότι θα τροφοδοτηθεί από το επόμενης γενιάς M5 chip της Apple που φυσικά δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής.

Δεν είναι η πρώτη φορά, πάντως, που ακούμε για αναδιπλούμενο MacBook 20″, καθώς ο Kuo είχε αναφερθεί και πάλι σε αυτό τον περασμένο Μάρτιο, ενώ παρόμοιες απόψεις εξέφρασε τόσο ο Mark Gurman του δικτύου Bloomberg, όσο και η κορεάτικη ιστοσελίδα The Elec.

[via]



Πηγή