Νέο κουμπί Two Thumbs Up για τα shοws που πραγματικά αγαπάς

23


Η Netflix προσθέτει ένα νέο κουμπί στην πλατφόρμα της με σκοπό να βοηθήσει τον αλγόριθμο της να κατανοήσει ακόμη περισσότερο τις προτιμήσεις του χρήστη για να του εμφανίζει καλύτερες προτάσεις σε σειρές και ταινίες.

Η εταιρεία λανσάρει το «Two Thumbs Up», ένα διπλό like δηλαδή που προστίθεται στα «Thumbs Up» και «Thumbs Down», το οποίο όταν το πατήσεις υποδηλώνεις πως το συγκεκριμένο show δεν σου άρεσε απλά, αλλά το λάτρεψες.

Όπως αναφέρει η Christine Doig-Cardet, διευθύντρια του τμήματος Product Innovation and Personalization Experiences της Netflix,

Οι συνδρομητές μας δεν είχαν ποτέ τόσες πολλές επιλογές διασκέδασης όσο σήμερα. Η δυνατότητα να βρίσκεις τις εκπομπές και τις ταινίες που θα σου αρέσουν πραγματικά, είναι σαφέστατα πολύ σημαντική. Στόχος μας είναι να καταστήσουμε πολύ πιο εύκολη τη διαδικασία του να βρεις κάτι να δεις στο Netflix με βάση τα προσωπικά σου γούστα.

Πιθανότατα θα δείτε το «Two Thumbs Up» στις διάφορες εκδόσεις του Netflix μέσα στις επόμενες ημέρες, οπότε φροντίστε να δείχνετε την αγάπη σας στα shows για να λαμβάνετε πολύ καλύτερες προτάσεις από τη δημοφιλή πλατφόρμα.

[Netflix]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή