Νέο open world multiplayer επιβίωσης με ιδιαίτερη υπόθεση

31


Η Pocketpair προχώρησε στα αποκαλυπτήρια ενός νέου open-world multiplayer παιχνιδιού επιβίωσης, το οποίο ονομάζεται Palworld και αναμένεται τουλάχιστον σε Windows PCs μέσα από την πλατφόρμα Steam το 2022. Η αισθητική θυμίζει αρκετά τίτλο Pokémon, με πολύχρωμα γραφικά και πλάσματα που μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει από αυτή τη σειρά, παρόλα αυτά, η υπόθεση και οι στόχοι των gamers είναι σαφέστατα πολύ πιο σκοτεινή.

Στο Palworld θα πρέπει να εντοπίζεις αυτά τα περίεργα πλάσματα για να τα κάνεις φίλους σου, ενώ έχεις την επιλογή να κυνηγήσεις τα άγρια ζώα του κόσμου για να τα χρησιμοποιήσεις προκειμένου να τραφείς είτε να τα μετατρέψεις σε σκλάβους σου για να συμμετέχουν στις γραμμές παραγωγής που έχεις στήσει μέχρι να τελειώσει η τροφή τους ή μέχρι να φτάσουν στο τέλος του ορίου της ηλικίας τους. Στην πορεία θα συναντάς άλλους παίκτες και θα γίνεται μάχη για την επιβίωση με πληθώρα όπλων, στην οποία μπορείς να εκμεταλλεύεσαι και τα πλάσματα όπως νομίζεις (π.χ. να τα μετατρέψεις σε ασπίδα).

Αρκετά ζοφερό, αλλά σίγουρα ενδιαφέρον. Περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες στην E3 2021 όπου λογικά θα αποκαλυφθεί και gameplay υλικό.



Πηγή