Νέο trailer αναλύει το νέο Career Mode

7


Λίγες ημέρες μετά τα αποκαλυπτήρια του gameplay σε αναλυτικό video, η EA επιστρέφει με ένα νέο video για το Career Mode του FIFA 23, το οποίο θα φέρει αρκετά νέα χαρακτηριστικά με σπουδαιότερο όλων το Player Career Personality.

Πρόκειται για ένα σύστημα που σου επιτρέπει να χτίσεις πλήρως τον χαρακτήρα του παίκτη σου τόσο εντός του αγωνιστικού χώρου, όσο και στην προσωπική του ζωή. Υπάρχουν τρεις τύποι προσωπικότητας (Maverick, Heartbeat, Virtuoso), με τους Mavericks να είναι οι πιο παρτάκηδες, τους Heartbeat να έχουν ηγετικό ρόλο και να βάζουν πάνω απ’ όλα την ομάδα, ενώ οι Virtuoso είναι οι πιο τεχνίτες και έξυπνοι.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του FIFA 23 Career Mode είναι τα Playable Highlights για όσους δεν έχουν τον χρόνο να παίζουν τα 90 λεπτά του αγώνα. Ουσιαστικά, τα Playable Highlights σου ξεκλειδώνουν μόνο τα σημαντικά σημεία του αγώνα που μπορούν να επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Ακόμη, το Transfer Analysis εμφανίζει πλήρη αναφορά για τις κινήσεις του παίκτη κατά την περίοδο των μεταγραφών, ενώ οι Authentic Managers σε βάζουν στα παπούτσια τον κορυφαίων προπονητών του κόσμου (Pep, Klopp, ίσως τον Herman Burgos κλπ.). Επίσης, το νέο σύστημα CPU AI αναλύει όλες τις παραμέτρους του αγώνα σε πραγματικό χρόνο με πολύ καλύτερο τρόπο σε σύγκριση με το προηγούμενο.

Το FIFA 23 θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου 2022 για Windows PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Google Stadia, ενώ αργότερα θα δούμε την Legacy Edition για το Nintendo Switch.

https://www.youtube.com/watch?v=15ma5rr122g

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή