COSMOTECH NEWS: Νέα εκπομπή για την τεχνολογία από την COSMOTE

24


Επιτέλους, μία νέα εκπομπή στο YouTube για τους λάτρεις της τεχνολογίας και όλα τα τελευταία tech fun facts… COSMOTECH NEWS!

Το κανάλι της COSMOTE γίνεται το meeting point για τη Δάφνη Καραβοκύρη, τον Χάρη Σαββαντίδη, τον μετρ του είδους Παύλο Παπαπαύλου και τα πιο ενδιαφέροντα θέματα στις τεχνολογικές εξελίξεις, τις κυκλοφορίες νέων προϊόντων, τα inside stories και τα leaks από leading brands. Ακόμη, νέες μεγάλες ιδέες από μικρές επιχειρήσεις, καθώς και apps ή ανατρεπτικά updates.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το COSMOTECH NEWS σάς προσφέρει μία πραγματική hands-on εμπειρία, μιας και στην εκπομπή θα δείτε αναλυτικά τη δοκιμή και αξιολόγηση νέων τεχνολογικών προϊόντων και gadgets. Ανάμεσά τους τα κορυφαία smartphones της αγοράς, οι επερχόμενες αφίξεις σε laptops, tablets και wearables. Παράλληλα, από κάθε επεισόδιο της εκπομπής θα μαθαίνουμε τη σπάνια «τεχνολογική πληροφορία της ημέρας» με τα unskippable facts, αλλά θα παρέχονται και πρακτικές συμβουλές με how to – tips. Πώς ενεργοποιούμε μια υπηρεσία; Πώς χρησιμοποιείται μια εφαρμογή, ένα gadget ή ακόμη και ένα νέο τεχνολογικό προϊόν; Και τόσα άλλα…

H νέα αγαπημένη συνήθεια από την COSMOTE

Η εκπομπή COSMOTECH NEWS κάνει πρεμιέρα στο YouTube κανάλι της COSMOTE, την Πέμπτη 4 Αυγούστου, ενώ το δεύτερο επεισόδιο της εκπομπής θα προβληθεί στις 18 Αυγούστου. Θα ακολουθήσει το απαραίτητο και μικρό καλοκαιρινό break και οι παρουσιαστές θα ανανεώσουν το ραντεβού με την τεχνολογική επικαιρότητα στις 15 Σεπτεμβρίου, με ένα νέο επεισόδιο κάθε δυο εβδομάδες.

Μένουμε συντονισμένοι, λοιπόν, στο κανάλι της COSMOTE στο YouTube για tech news από τη Δάφνη και τον Χάρη. Και αναμένουμε τα COSMOTECH NEWS με μεγάλη ανυπομονησία!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 



Πηγή