Νέο trailer για την επερχόμενη ταινία του Ridley Scott με Lady Gaga

10


Κυκλοφόρησε το δεύτερο trailer της ταινίας House of Gucci του Ridley Scott και η Lady Gaga συγκλονίζει με την παρουσία της κατά τη διάρκεια ολόκληρου του video.

Το House of Gucci επικεντρώνεται στην ιστορία του γάμου του μεγιστάνα της μόδας Maurizo Gucci που υποδύεται ο Adam Driver με την Patrizia Reggiani (Gaga), στην ανάδειξη του σε παγκόσμιο brand τον χώρο της μόδας, αλλά και στην δολοφονία του από τους δολοφόνους που προσέλαβε η σύζυγός του.

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο της Sara Gay Forden, The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed, και το καστ της ταινίας του Scott περιλαμβάνει τους Jared Leto και Al Pacino ως ξαδέρφια του Maurizo, Paolo και Aldo Gucci, τον Jeremy Irons ως πατέρα του Rodolfo Gucci, την Salma Hayek ως Giuseppina “Pina” Auriemma, έμπιστη φίλη της Reggiani που τη βοηθά να σκοτώσει τον Gucci.

Στο trailer βλέπουμε την πρώτη συνάντηση της Reggiani με την οικογένεια του μελλοντικού συζύγου της και παίρνουμε μια πρώτη ματιά από τον Antonello Annunziata τον αντίπαλο μεγιστάνα της μόδας Karl Lagerfeld. Το trailer ολοκληρώνεται με την Reggiani, η οποία αναφέρει ότι δεν θεωρεί τον εαυτό της ιδιαίτερα ηθικό άτομο, αλλά είναι δίκαιη και πιστεύει στη «μη συμβατική τιμωρία».

Το House of Gucci θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 24 Νοεμβρίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή