Νέο trailer για τη δεύτερη σεζόν

14


H Netflix κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο trailer για τη δεύτερη σεζόν του The Witcher και ομολογουμένως θα μπορούσαμε να πούμε ότι είμαστε υπερ-ευχαριστημένοι από το νέo υλικό. To trailer είναι γεμάτο με σκηνές δράσεις και αποκαλυπτικές λεπτομέρειες σχετικά με όλη την πλοκή της δεύτερης σεζόν – που αναμένουμε εναγωνίως.

Δεν βλέπουμε μόνο τη νεαρή Ciri να κάνει τα πρώτα βήματα στην εκπαίδευση της για να γίνει κυνηγός τεράτων αλλά συγχρόνως μαθαίνουμε για πρώτη φόρα ότι ολόκληρη η ήπειρος απειλείται από έναν πόλεμο μεταξύ αυτοκρατοριών, ο οποίος ενδεχομένως να φέρει ξανά κοντά την Yennefer και τον Geralt.

Τη στιγμή που η Yeneffer και οι υπόλοιποι μάγοι σύμμαχοι της έχουν παγιδευτεί σε έναν χαοτικό πόλεμο, ο Geralt και η Ciri έρχονται αντιμέτωποι με πολλές παγίδες πίσω από τις οποίες κρύβονται θηρία και τέρατα. Λαμβάνοντας υπόψη και τη νέα αφίσα που κυκλοφόρησε, η Ciri φαίνεται πανέτοιμη για τη μάχη!

Η δεύτερη σεζόν του The Witcher επιστρέφει στο Netflix στις 17 Δεκεμβρίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή