Ξεκίνησε η closed beta για mobile action RPG

10


Το Diablo Immortal αποτελεί ένα πολύ μεγάλο στοίχημα για τη Blizzard για να προσφέρει ένα πραγματικά αξιόλογο action RPG στις mobile συσκευές και γι’ αυτό άλλωστε αποφάσισε να καθυστερήσει την κυκλοφορία του μέχρι το 2022 προκειμένου να είναι σίγουρη πως η εμπειρία θα αξίζει τον κόπο.

Απ’ ό,τι φαίνεται η πρόοδος στην ανάπτυξη του παιχνιδιού είναι αρκετά καλή, καθώς η εταιρεία ξεκίνησε νέο κύκλο δοκιμών σε closed beta για ορισμένες χώρες και μάλιστα έχει προσθέσει αρκετό νέο υλικό όπως την κλάση Necromancer, την υποστήριξη τηλεχειριστηρίων και τη δυνατότητα να ξοδεύεις πραγματικά χρήματα. Ειδικά για την εισαγωγή της κλάσης Necromancer έχει δημοσιεύσει και ένα νέο trailer που μπορείτε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια.

Σχετικά με τη συμβατότητα των τηλεχειριστηρίων, η Blizzard ξεκαθαρίζει πως ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμο το σύστημα της. Οι gamers μπορούν να διαχειρίζονται τον χαρακτήρα τους με τα Xbox One Wireless Bluetooth Controller, Xbox Series X/S Bluetooth Controller, Xbox Elite Controller Series 2, Xbox Adaptive Controller, Sony DualShock 4 και Razer Kishi, αλλά το μενού και το inventory θα απαιτεί να στρέφεσαι στην οθόνη αφής. Λογικά στο λανσάρισμα θα έχουν προστεθεί περισσότερα τηλεχειριστήρια και ενδεχομένως θα έχει δοθεί πλήρης έλεγχος.

Το Diablo Immortal θα είναι διαθέσιμο δωρεάν για συσκευές Android και iOS μέσα στο πρώτο μισό του 2022 και με τις in-app συναλλαγές θα μπορείς να αγοράσεις διάφορα αντικείμενα, χωρίς να είναι απαραίτητες για να σημειώνεις πρόοδο όσο παίζεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Diablo Immortal δεν θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό σε hardware και ειδικά για τις Android συσκευές αρκεί να έχεις επεξεργαστή Snapdragon 670 / Exynos 8895, 2GB μνήμη RAM και λειτουργικό σύστημα Android 5.0 Lollipop.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή