Οι νέες ρομποτικές σκούπες της Xiaomi απογειώνουν το αυτόματο καθάρισμα του χώρου

23


Πραγματικό καθάρισμα με την πρώτη: Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum Series

Είναι η πρώτη σειρά συσκευών υγρού και στεγνού καθαρισμού που δημιουργεί η εταιρεία και σχεδιάστηκε για να προσφέρει μια άψογη εμπειρία καθαρισμού σε κάθε νοικοκυριό. Η σειρά Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum έρχεται με δύο μοντέλα χειρός – τη Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum και τη Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum. Και οι δύο είναι “μαέστροι” στο καθάρισμα, ενώ διαθέτουν τρεις λειτουργίες – σκούπισμα, σφουγγάρισμα και τρίψιμο. Εφοδιασμένες με ένα έξυπνο σύστημα εντοπισμού λεκέδων, οι συσκευές προσαρμόζουν αυτόματα την ισχύ καθαρισμού με βάση την ποσότητα σκόνης που εντοπίζουν. Κάθε βρωμιά, από υγρούς λεκέδες έως τρίχες του τετράποδου φίλου σας εξαφανίζονται με μόνο ένα κλικ.

Κατανοούμε πως κάθε νοικοκυριό έχει διαφορετική διαρρύθμιση, άρα και τις δικές του μοναδικές ανάγκες όσον αφορά στον καθαρισμό. Ακριβώς γι’ αυτό η Xiaomi προσφέρει δύο μοντέλα σε αυτή τη σειρά. Από τη μια, η Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum διαθέτει ένα πολύ καινοτόμο και ολοκληρωμένο σύστημα καθαρισμού σε υψηλές θερμοκρασίες έως και 75°C. Μπορεί επίσης να αυτοκαθαρίζεται, να ξαναγεμίζει με νερό και να στεγνώνει αυτόματα στον έξυπνο all-in-one σταθμό βάσης.

Από την άλλη πλευρά, η Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum είναι ο απόλυτος σύντροφος για νοικοκυριά με δυσπρόσιτες γωνίες και άκρες. Το καθάρισμα γίνεται παιχνίδι με την ειδικά σχεδιασμένη κυλινδρική βούρτσα της συσκευής, που μπορεί να καλύψει μεγαλύτερους χώρους, ενώ διαθέτει ρυθμιζόμενη λαβή 90 μοιρών που βοηθά στον αποτελεσματικό καθαρισμό κάτω από τα περισσότερα έπιπλα. 

Απίστευτο καθάρισμα – Εξαιρετικός , αυτοματισμός: αυτή είναι η Xiaomi Robot Vacuum X10+

Το Xiaomi Robot Vacuum X10+, η νέα σκούπα ρομπότ της Xiaomi, δημιουργήθηκε για να κάνει το καθάρισμα εύκολο. Σε συνδυασμό με την έξυπνη βάση της, η συσκευή μπορεί να αδειάσει τα απορρίμματα στον ειδικό κάδο της, να ξαναγεμίσει το δοχείο νερού, να καθαρίσει το πανάκι σφουγγαρίσματος, να το διατηρήσει υγρό και να το στεγνώσει μόνη της, αποφεύγοντας έτσι την κατακράτηση υγρασίας και τις οσμές όταν δεν χρησιμοποιείται. Αυτός ο απόλυτος και πραγματικός αυτοματισμός προσφέρει σε κάθε νοικοκυριό μια απαράμιλλη εμπειρία καθαρισμού.

Αυτή η all-in-one συσκευή καθαρισμού είναι επίσης ειδικά προσαρμοσμένη για να καθαρίζει κάθε τύπο δαπέδου. Η σφουγγαρίστρα ανασηκώνεται όταν ο ενσωματωμένος αισθητήρας υπερήχων ανιχνεύσει χαλιά, ενώ μαζεύει σχολαστικά τα σωματίδια σκόνης με ισχύ αναρρόφησης 4.000 Pa. Οι διπλές περιστρεφόμενες σφουγγαρίστρες εκτελούν σφουγγάρισμα με πίεση ώστε να αφαιρούν ακόμα και τους πιο επίμονους λεκέδες του δαπέδου. Με έναν τόσο ολοκληρωμένο βοηθό καθαρισμού το σπίτι μπορεί να καθαριστεί με ένα πέρασμα, επιτρέποντας στους λάτρεις της τεχνολογίας να απελευθερωθούν από τις χρονοβόρες και επαναλαμβανόμενες οικιακές εργασίας μετά από μια κουραστική μέρα δουλειάς.

Η Xiaomi Robot Vacuum X10+ τροφοδοτείται από το πατενταρισμένο σύστημα S-Cross AITM που της επιτρέπει να αποφεύγει κάθε εμπόδιο στη διαδρομή καθαρισμού ενώ εγγυάται ένα τέλειο αποτέλεσμα σφουγγαρίσματος. Η συσκευή διαθέτει επίσης κάμερα RGB με διπλή γραμμή laser για αναγνώριση του περιβάλλοντος. Σε συνδυασμό με την LDS πλοήγηση, η σκούπα σχεδιάζει μια αποτελεσματική διαδρομή καθαρισμού, ανεξάρτητα από το μέγεθος και τη διαμόρφωση των χώρων του σπιτιού.. Η Xiaomi Robot Vacuum X10+ έχει λάβει πιστοποίηση TÜV Rheinland σύμφωνα με τα πρότυπα κυβερνοασφάλειας και προστασίας της ιδιωτικής ζωής, διασφαλίζοντας την ιδιωτικότητα σας.

Σύντομα θα ακολουθήσουν νέα σχετικά με την διαθεσιμότητα στην Ελληνική αγορά.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή