Οι LG QNED TVs προμηνύουν μία συναρπαστική αλλαγή στην εμπειρία θέασης

5


Η LG Electronics (LG) έχει κυκλοφορήσει τις QNED Mini LED τηλεοράσεις, που σηματοδοτούν μία νέα εποχή στην απόδοση του περιεχομένου. Διαθέσιμες σε 86, 75 και 65 ίντσες, ξεχωρίζουν για την ενισχυμένη φωτεινότητα και τα έντονα χρώματα, χάρη στη δύναμη των Mini LED.

Οι LG QNED MiniLED TVs συνδυάζουν πάνελ mini LED με τεχνολογία Quantum Dot NanoCell κερδίζοντας και τους πιο απαιτητικούς θεατές. Περίπου 30.000 mini LED αποδίδουν πιο φωτεινή και καθαρή εικόνα, ενώ οι 2.500 μοναδικές ζώνες μείωσης φωτισμού, επιτυγχάνουν ακριβή έλεγχο του οπίσθιου φωτισμού και εξαιρετικά υψηλό λόγο αντίθεσης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερο επίπεδο λεπτομέρειας και ακριβέστερη αναπαραγωγή χρωμάτων σε σχέση με τις συμβατικές LCD TVs.

Παράλληλα, η τεχνολογία Quantum Dot NanoCell βελτιώνει την αναπαραγωγή χρωμάτων για πιο εντυπωσιακή και καθαρή εικόνα χάρη στον συνδυασμό των NanoCell Plus και Quantum Dot. Τα χρώματα αναδεικνύονται με όλη τους την λάμψη, χάρη στο Absolute Color, ώστε ο θεατής να βλέπει τα πάντα όπως είναι. Επιπλέον, με τον επεξεργαστή α7 Gen4 AI 4K, ένα επαναστατικό τσιπ που χρησιμοποιεί deep learning αλγόριθμους για την ανάλυση και βελτιστοποίηση του περιεχομένου, οι ρυθμίσεις στην εικόνα και τον ήχο γίνονται αυτόματα. Τέλος, το Dolby Vision IQ, το Dolby Atmos, το ThinQ AI που αναγνωρίζει φωνητικές εντολές στα ελληνικά και η λειτουργία FILMMAKER MODE έρχονται να εξασφαλίσουν ότι η παρακολούθηση των αγαπημένων σας προγραμμάτων από το σπίτι θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή