Μετονομάζεται σε Block η fintech εταιρεία του Jack Dorsey

6


Μπορεί ο Jack Dorsey να αποσύρθηκε από τη θέση του CEO της Twitter, εξακολουθεί όμως να διατηρεί την αντίστοιχη θέση στην δημοφιλή εταιρεία πληρωμών Square, η οποία σε επίσημη ανακοίνωση της γνωστοποίησε ότι το όνομα της εταιρείας θα είναι Block από τις 10 Δεκεμβρίου.

Σχετικά με την επιλογή της νέας ονομασίας, η εταιρεία ανέφερε:

Το όνομα Block έχει πολλές σημασίες για την εταιρεία — τα blocks που χτίζονται, τα blocks σε γειτονιές και οι τοπικές επιχειρήσεις τους, κοινότητες που συγκεντρώνονται σε πάρτι γεμάτα μουσική, το blockchain, ένα τμήμα του κώδικα και τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν.

Ο Jack Dorsey ίδρυσε την Square το 2009, λίγο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως CEO της Twitter. Η δραστηριότητα της εταιρείας επεκτάθηκε γρήγορα και είχε καθοριστικό ρόλο στο rebranding της εταιρείας.

O Jack Dorsey τόνισε:

Το Block είναι ένα νέο όνομα, αλλά ο σκοπός μας για οικονομική ενδυνάμωση παραμένει ο ίδιος. Ανεξάρτητα από το πώς μεγαλώνουμε ή αλλάζουμε, θα συνεχίσουμε να χτίζουμε εργαλεία που θα βοηθήσουν την πρόσβαση στον χώρο της οικονομίας.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[Square]





Πηγή