Το πρώτο πλήρες trailer για το sequel του Sex and the City

17


Κυκλοφόρησε το πλήρες trailer για τη νέα σειρά And Just Like That… – της συνέχειας του Sex and the City, προσφέροντας περισσότερες πληροφορίες για τις ζωές των αγαπημένων μας Carrie, Charlotte και Miranda.

«Αν έχεις καλούς φίλους μαζί σου, όλα είναι πιθανά», λέει η Carrie στο podcast του XY & Me με τον Che Diaz (Sara Ramirez), Οι τρεις γυναίκες είναι ακόμα παντρεμένες και το ίδιο αγαπημένες.

Στο νέο trailer βλέπουμε την Miranda να παίρνει το μετρό – κάτι που ήταν το απόλυτο τρομακτικό τέρας στο πρωτότυπο Sex and the City. Εκτός από τον Mr. Big, βλέπουμε τους συντρόφους David Eigenberg ως Steve Brady και Evan Handler ως Harry Goldenblatt.

Η σειρά θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max στις 9 Δεκεμβρίου 2021 με δύο επεισόδια και θα κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη έως 3 Φεβρουαρίου 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή